MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Yarım Asırlık Çiftleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

GÜNCEL 16.10.2018 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Yarım Asırlık Çiftleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ‘ Aile Olmak Zor Değil’ projesi kapsamında, evliliklerinin 50. yılını tamamlayan çiftleri evinde ziyaret ederek, aileleri onurlandırmayı sürdürüyor.
  Aile olmanın toplum hayatındaki önemini ve bu yöndeki farkındalığın artırılması amacıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Kutlu Yolda Mutlu Aile, Mutlu Toplum sloganı ile hayata geçirilen ‘Aile Olmak Zor Değil’ projesi kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, evliliklerinde 50. yılını tamamlayan çiftleri evinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.   Belediye Başkanı Seçen, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Harun- Sıddıka Güner ve Halil-Ayşe Yamaner çiftleri ile Cevher Dudayev Mahallesi’nde Namık – Elmas Değerlier çiftlini evlerinde ziyaret ederek, ailelere uzun ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.   Aileleri tebrik eden Seçen, aileler için özel olarak hazırlanan ve içinde Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı, tebrik belgesi ile çeşitli hediyelerin olduğu armağan kutusunu da hediye etti.   Belediye Başkanı Seçen, Türk Toplumunun çekirdeğini oluşturan Aile kurumunun taşıdığı anlam ve değere dikkat çekmek ve özellikle Aile olmanın sağlıklı toplum yapısının sağlanmasında en temel güçlerden biri olduğu yönünde farkındalık meydana getirmeyi amacıyla ‘ Aile Olmak Zor Değil’ projesi başlattıklarını söyledi. Seçen, proje ile evliliklerinde 50 yılı tamamlayan aileleri evlerinde ziyaret ederek aileleri onurlandırmayı kendilerine bir görev edindiklerini söyledi.   Belediye Başkanı Seçen, önümüzdeki günlerde beraberliklerinde 50 yılı tamamlayan 13 çifti daha evlerinde ziyaret edeceklerini belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ‘ Aile Olmak Zor Değil’ projesi kapsamında, evliliklerinin 50. yılını tamamlayan çiftleri evinde ziyaret ederek, aileleri onurlandırmayı sürdürüyor.

 

Aile olmanın toplum hayatındaki önemini ve bu yöndeki farkındalığın artırılması amacıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Kutlu Yolda Mutlu Aile, Mutlu Toplum sloganı ile hayata geçirilen ‘Aile Olmak Zor Değil’ projesi kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, evliliklerinde 50. yılını tamamlayan çiftleri evinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Seçen, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Harun- Sıddıka Güner ve Halil-Ayşe Yamaner çiftleri ile Cevher Dudayev Mahallesi’nde Namık – Elmas Değerlier çiftlini evlerinde ziyaret ederek, ailelere uzun ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.

 

Aileleri tebrik eden Seçen, aileler için özel olarak hazırlanan ve içinde Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı, tebrik belgesi ile çeşitli hediyelerin olduğu armağan kutusunu da hediye etti.

 

Belediye Başkanı Seçen, Türk Toplumunun çekirdeğini oluşturan Aile kurumunun taşıdığı anlam ve değere dikkat çekmek ve özellikle Aile olmanın sağlıklı toplum yapısının sağlanmasında en temel güçlerden biri olduğu yönünde farkındalık meydana getirmeyi amacıyla ‘ Aile Olmak Zor Değil’ projesi başlattıklarını söyledi. Seçen, proje ile evliliklerinde 50 yılı tamamlayan aileleri evlerinde ziyaret ederek aileleri onurlandırmayı kendilerine bir görev edindiklerini söyledi.

 

Belediye Başkanı Seçen, önümüzdeki günlerde beraberliklerinde 50 yılı tamamlayan 13 çifti daha evlerinde ziyaret edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.