MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen Neşteri Vurdu

GÜNCEL 23.05.2018 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen Neşteri Vurdu

Nevşehir Belediyesi’nde Mustafa Alevli’nin başkan yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından bir çok müdürün görevinin değiştiği öğrenildi.
  Atilla Seçen’in belediye başkanı olmasının ardından dikkatlerin üzerine çevrildiği Nevşehir Belediyesi’nde köklü değişim yaşanıyor. ilk olarak başkan yardımcılığı görevine Yusuf Kaya ve Oktay Şımarmaz’ın ardından Mustafa Alevli’yi getiren Atilla Seçen daha sonra önemli müdürlüklerde değişiklikler yaptı. Yıllarda Nevşehir Belediyesi’nde Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Mehmet Uluçay bu görevinden alınırken yerine başka bir isim atandığı öğrenildi. Uluçay ile beraber Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol gibi önemli müdürlüklerde de değişim yaşandı.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in bu tercihleri ‘Başkan Seçen Nevşehirlilerin sesine kulak verdi’ şeklinde yorumlandı.
Nevşehir Belediyesi’nde Mustafa Alevli’nin başkan yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından bir çok müdürün görevinin değiştiği öğrenildi.

 

Atilla Seçen’in belediye başkanı olmasının ardından dikkatlerin üzerine çevrildiği Nevşehir Belediyesi’nde köklü değişim yaşanıyor. ilk olarak başkan yardımcılığı görevine Yusuf Kaya ve Oktay Şımarmaz’ın ardından Mustafa Alevli’yi getiren Atilla Seçen daha sonra önemli müdürlüklerde değişiklikler yaptı. Yıllarda Nevşehir Belediyesi’nde Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Mehmet Uluçay bu görevinden alınırken yerine başka bir isim atandığı öğrenildi. Uluçay ile beraber Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol gibi önemli müdürlüklerde de değişim yaşandı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in bu tercihleri ‘Başkan Seçen Nevşehirlilerin sesine kulak verdi’ şeklinde yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.