MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı’dan yürekleri ısıtacak mesaj

GÜNCEL 23.12.2020 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Arı’dan yürekleri ısıtacak mesaj

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eğer bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalır ise bir kuzumuz soğuk yatağa girer ise bunun vebali önce benim ve ekibim boynunadır” dedi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı içerisinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle sosyal medya hesabından Nevşehir halkına çağrıda bulunarak bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalırsa lütfen bu durumu bize bildirin dedi. Belediye Başkanı Arı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kardeşlerim, Eğer bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalır ise bir kuzumuz soğuk yatağa girer ise bunun vebali önce benim ve ekibim boynunadır.  Eğer bu durumda bir aileden haberdar olup bize bildirmez iseniz bu vebal hepimizindir. Lütfen bu durumdan bilgisi olan kardeşlerim, şahsıma, Turkuaz masaya, Alo 153’e veya 0537 850 50 50 whatsap hattımıza bildirelim” sözlerini paylaştı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eğer bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalır ise bir kuzumuz soğuk yatağa girer ise bunun vebali önce benim ve ekibim boynunadır” dedi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı içerisinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle sosyal medya hesabından Nevşehir halkına çağrıda bulunarak bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalırsa lütfen bu durumu bize bildirin dedi. Belediye Başkanı Arı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kardeşlerim, Eğer bu şehirde bir yavrumuz aç ve açıkta kalır ise bir kuzumuz soğuk yatağa girer ise bunun vebali önce benim ve ekibim boynunadır.  Eğer bu durumda bir aileden haberdar olup bize bildirmez iseniz bu vebal hepimizindir. Lütfen bu durumdan bilgisi olan kardeşlerim, şahsıma, Turkuaz masaya, Alo 153’e veya 0537 850 50 50 whatsap hattımıza bildirelim” sözlerini paylaştı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.