Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bekir Ödemiş çarşı esnafı ile kahvaltı yaptı

SİYASET 14.02.2019 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bekir Ödemiş çarşı esnafı ile kahvaltı yaptı

Bekir Ödemiş, çarşıda esnaf hemşerileriyle kahvaltı yaptı.
  Çarşı esnafları ile aynı sofrayı paylaşan, amaçlarının sofradaki ekmeği çoğalmak olduğunu söyleyen Ödemiş, Ürgüp’ün geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde, ilçeyi her alanda nasıl daha ileriye taşıyacakları konusunda bilgi paylaşımında bulundu.   Göreve geldiği takdirde esnaflar ile her zaman bir arada olacağını dile getiren Ödemiş, çarşı esnafıyla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bekir Ödemiş, çarşıda esnaf hemşerileriyle kahvaltı yaptı.

 

Çarşı esnafları ile aynı sofrayı paylaşan, amaçlarının sofradaki ekmeği çoğalmak olduğunu söyleyen Ödemiş, Ürgüp’ün geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde, ilçeyi her alanda nasıl daha ileriye taşıyacakları konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

 

Göreve geldiği takdirde esnaflar ile her zaman bir arada olacağını dile getiren Ödemiş, çarşı esnafıyla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.