Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Becel eğitim çalışmalarıyla ilgili brifing aldı

GÜNCEL 11.07.2020 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Becel eğitim çalışmalarıyla ilgili brifing aldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Müdürlüğümüzden Nevşehir geneli eğitim çalışmaları hakkında brifing aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Müdürlüğümüzden Nevşehir geneli eğitim çalışmaları hakkında brifing aldı.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından Müdürlüğün İl geneli eğitim çalışmaları brifingi Nevşehir Vali Becel'e arz edildi.Müdürlüğe ait bilgilerin, yürütülen çalışma ve projelerin sunumunun yapıldığı brifing toplantısında Nevşehir'in eğitim çalışmaları tüm yönleri ile ele alındı. Brifing toplantısında müdürlüğün öğretmen ve öğrenci durumları, eğitim kurumlarına ait bina ve derslik durumları, yeni yapılan eğitim kurumları bilgisi ve yatırımlar, yürütülen projeler, seminer ve eğitim faaliyetleri, özel eğitim ve rehberlik alanında yapılan çalışmalar, Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar, sınav başarı durumlarına ait istatistikî veriler paylaşıldı.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sorumluluğumuzun büyük olduğunu gençlerin emanetimiz ve geleceğimiz olduğunu belirterek, ilimizin eğitimdeki başarı seviyesini yükseltmek için hep birlikte çalışacağımızı ve eğitim konusunda her türlü desteğin sağlanacağını belirterek, detaylı hazırlanan sunumdan dolayı başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür ederek eğitim çalışmalarda başarılar diledi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Müdürlüğümüzden Nevşehir geneli eğitim çalışmaları hakkında brifing aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Müdürlüğümüzden Nevşehir geneli eğitim çalışmaları hakkında brifing aldı.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından Müdürlüğün İl geneli eğitim çalışmaları brifingi Nevşehir Vali Becel'e arz edildi.Müdürlüğe ait bilgilerin, yürütülen çalışma ve projelerin sunumunun yapıldığı brifing toplantısında Nevşehir'in eğitim çalışmaları tüm yönleri ile ele alındı. Brifing toplantısında müdürlüğün öğretmen ve öğrenci durumları, eğitim kurumlarına ait bina ve derslik durumları, yeni yapılan eğitim kurumları bilgisi ve yatırımlar, yürütülen projeler, seminer ve eğitim faaliyetleri, özel eğitim ve rehberlik alanında yapılan çalışmalar, Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar, sınav başarı durumlarına ait istatistikî veriler paylaşıldı.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sorumluluğumuzun büyük olduğunu gençlerin emanetimiz ve geleceğimiz olduğunu belirterek, ilimizin eğitimdeki başarı seviyesini yükseltmek için hep birlikte çalışacağımızı ve eğitim konusunda her türlü desteğin sağlanacağını belirterek, detaylı hazırlanan sunumdan dolayı başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür ederek eğitim çalışmalarda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.