Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bayram Öncesinde Gıda Satışı Yapan İşletmelerin Denetimi Sürüyor

NEVŞEHİR 23.06.2016 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bayram Öncesinde Gıda Satışı Yapan İşletmelerin Denetimi Sürüyor

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde rutin kontrollerini sürdürüyor.
  Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde rutin kontrollerini sürdürüyor. Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında yer alan fırın, pastane, kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı işletmelerdeki denetim çalışmalarına devam ediliyor. Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 5 Temmuz 2016 Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde öncelikli olarak şehir merkezindeki sorumluluk alanına giren un ve unlu mamullerin satışının gerçekleştirildiği fırın, pastane ve kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı iş yerlerinde, denetim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarılar yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelerin sahiplerine de gerekli cezai işlem uyguluyor.
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde rutin kontrollerini sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde rutin kontrollerini sürdürüyor. Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında yer alan fırın, pastane, kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı işletmelerdeki denetim çalışmalarına devam ediliyor.

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 5 Temmuz 2016 Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde öncelikli olarak şehir merkezindeki sorumluluk alanına giren un ve unlu mamullerin satışının gerçekleştirildiği fırın, pastane ve kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı iş yerlerinde, denetim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarılar yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelerin sahiplerine de gerekli cezai işlem uyguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.