Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbolda Final Four heyecanı dev ekranda yaşanacak

SPOR 13.05.2019 - 22:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Basketbolda Final Four heyecanı dev ekranda yaşanacak

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalarak tarihe geçen bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki müsabaka Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak.
  Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalarak tarihe geçen bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki müsabaka Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak.   Play-off çeyrek final serisinde Litvanya'nın Zalgiristakımını eleyen Fenerbahçe Beko üst üste 5. kez Dörtlü Final'e adını yazdırırken, İspanya'nın Barcelona Lassa takımını saf dışı bırakarak 18 yıllık özlemini gideren Anadolu Efes, Türk basketbol tarihinde bir ilki başardı.    Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonunda iki Türk takımı birden ilk kez Dörtlü Final'e kalma başarısı gösterdi.   Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, 17-19 Mayıs'ta İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrindeki Fernando BuesaArena'da oynanacak Dörtlü Final'de mücadele edecek. İki Türk takımı 17 Mayıs'ta yarı finalde karşılaşacak ve finale çıkmaya çalışacak.   İki Türk takımını karşı karşıya getirecek olan bu müsabaka için gençlerin taleplerini kırmayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde dev ekran kurulacağını açıkladı.   Temsilcilerimizin bu nefes kesecek müsabakası için tüm sporseverleri 17 Mayıs Cuma günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne davet eden Başkan Arı: “Tarihte ilk kez böylesine önemli bir organizasyonun final ayağında iki Türk takımı birden yer alacak. Bu müsabakanın ardından ise takımlarımızdan biri finale çıkacak. İnşallah kupa iki takımımızdan biri tarafından ülkemize getirilecek.19 Mayıs tarihinde oynanacak olan final müsabakası için de yine Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne dev ekran kuracağız.” dedi.
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalarak tarihe geçen bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki müsabaka Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak.

 

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalarak tarihe geçen bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki müsabaka Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak.

 

Play-off çeyrek final serisinde Litvanya'nın Zalgiristakımını eleyen Fenerbahçe Beko üst üste 5. kez Dörtlü Final'e adını yazdırırken, İspanya'nın Barcelona Lassa takımını saf dışı bırakarak 18 yıllık özlemini gideren Anadolu Efes, Türk basketbol tarihinde bir ilki başardı. 

 

Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonunda iki Türk takımı birden ilk kez Dörtlü Final'e kalma başarısı gösterdi.

 

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, 17-19 Mayıs'ta İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrindeki Fernando BuesaArena'da oynanacak Dörtlü Final'de mücadele edecek. İki Türk takımı 17 Mayıs'ta yarı finalde karşılaşacak ve finale çıkmaya çalışacak.

 

İki Türk takımını karşı karşıya getirecek olan bu müsabaka için gençlerin taleplerini kırmayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde dev ekran kurulacağını açıkladı.

 

Temsilcilerimizin bu nefes kesecek müsabakası için tüm sporseverleri 17 Mayıs Cuma günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne davet eden Başkan Arı: “Tarihte ilk kez böylesine önemli bir organizasyonun final ayağında iki Türk takımı birden yer alacak. Bu müsabakanın ardından ise takımlarımızdan biri finale çıkacak. İnşallah kupa iki takımımızdan biri tarafından ülkemize getirilecek.19 Mayıs tarihinde oynanacak olan final müsabakası için de yine Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne dev ekran kuracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.