Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü’den Mekke'nin Fethi mesajı

BELEDİYELER 31.12.2020 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü’den Mekke'nin Fethi mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mekke’nin Fethi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mekke’nin Fethi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Süslü yayımladığı mesajında; “Mekke şehri, Peygamber Efendimiz tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Bu fetih öyle anlamlıdır ki, Müslümanlar zorla çıkarıldıkları Mekke'yi hiç silah kullanmadan, bir damla kan akıtmadan 8 yıl aradan sonra teslim almışlardır. İslam için çekilen hiçbir sıkıntının boşa gitmediğini ve rabbimizin bunun karşılığında Mekke'nin Fethini müyesser kıldığı gerçeği kılavuzumuz olsun. Tüm İslam aleminin uyanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını ve ayrıca 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini, daha nice gönül fetihlerine vesile kılmasını Rabbimden niyaz ederim" ifadelerinde bulundu.   
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mekke’nin Fethi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mekke’nin Fethi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Osman Süslü yayımladığı mesajında; “Mekke şehri, Peygamber Efendimiz tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Bu fetih öyle anlamlıdır ki, Müslümanlar zorla çıkarıldıkları Mekke'yi hiç silah kullanmadan, bir damla kan akıtmadan 8 yıl aradan sonra teslim almışlardır. İslam için çekilen hiçbir sıkıntının boşa gitmediğini ve rabbimizin bunun karşılığında Mekke'nin Fethini müyesser kıldığı gerçeği kılavuzumuz olsun. Tüm İslam aleminin uyanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını ve ayrıca 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini, daha nice gönül fetihlerine vesile kılmasını Rabbimden niyaz ederim" ifadelerinde bulundu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.