Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü'den Berat Kandili mesajı

NEVŞEHİR 27.03.2021 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü'den Berat Kandili mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Süslü mesajında; “Rabbimizin rahmeti, mağfireti ve nimetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği; dert, bela, keder ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat Gecesi,  bağışlanma ve af gecesidir. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir fırsattır. Bu gece yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bunun için başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandilinin İslam aleminin günahlarından kurtuluşuna, kardeşlik ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan Süslü mesajında; “Rabbimizin rahmeti, mağfireti ve nimetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği; dert, bela, keder ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat Gecesi,  bağışlanma ve af gecesidir. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir fırsattır. Bu gece yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bunun için başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandilinin İslam aleminin günahlarından kurtuluşuna, kardeşlik ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.