MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Parmaksız,Nevşehir'in İl Oluşunun 66.Yıldönümünü kutladı

NEVŞEHİR 19.07.2020 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Parmaksız,Nevşehir'in İl Oluşunun 66.Yıldönümünü kutladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.   NTSO Başkanı Parmaksız yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Anadolu coğrafyasının kadim şehri Nevşehir’imiz, kültürel mirası, misafirperver ve mütevazı insanlarıyla ülkemiz genelinde hep takdir toplamıştır. Medeniyetlerin beşiği ve bu medeniyetlerin izlerini taşıyan, farklı din, dil ve mezheplerin bir arada barış içinde yaşamayı başardığı Nevşehir; barışın, huzurun, kardeşliğin, hoşgörünün egemen olduğu, bütün inançların, kültürlerin, medeniyetlerin, mezheplerin adeta harman olduğu bir kenttir. Kendine özgü sosyal, siyasal, tarihsel, coğrafi, ekonomik, demografik ve ekolojik dinamiklerden doğmuş olan renkleri içerisinde barındırır. Bölgesinde ve mevcut iller arasında, özgün bir kültürel yapıya sahiptir. Bu durumun farkındalığı ile Nevşehir'i diğer illerden ayıran bir kimliğinin ve ruhunun olması için gayret gösteriyoruz. Sevginin, şefkatin, kardeşliğin ve hoşgörünün olduğu, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir illerin başında gelen Nevşehir'imizin, il oluşunun 66.ncı yıl dönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, bütün hemşerilerimize selam ve saygılar sunarım." dedi.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

NTSO Başkanı Parmaksız yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Anadolu coğrafyasının kadim şehri Nevşehir’imiz, kültürel mirası, misafirperver ve mütevazı insanlarıyla ülkemiz genelinde hep takdir toplamıştır. Medeniyetlerin beşiği ve bu medeniyetlerin izlerini taşıyan, farklı din, dil ve mezheplerin bir arada barış içinde yaşamayı başardığı Nevşehir; barışın, huzurun, kardeşliğin, hoşgörünün egemen olduğu, bütün inançların, kültürlerin, medeniyetlerin, mezheplerin adeta harman olduğu bir kenttir. Kendine özgü sosyal, siyasal, tarihsel, coğrafi, ekonomik, demografik ve ekolojik dinamiklerden doğmuş olan renkleri içerisinde barındırır. Bölgesinde ve mevcut iller arasında, özgün bir kültürel yapıya sahiptir. Bu durumun farkındalığı ile Nevşehir'i diğer illerden ayıran bir kimliğinin ve ruhunun olması için gayret gösteriyoruz. Sevginin, şefkatin, kardeşliğin ve hoşgörünün olduğu, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir illerin başında gelen Nevşehir'imizin, il oluşunun 66.ncı yıl dönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, bütün hemşerilerimize selam ve saygılar sunarım." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.