Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Parmaksız'dan NEVSA A.Ş ye tebrik

NEVŞEHİR 13.07.2020 - 14:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Parmaksız'dan NEVSA A.Ş ye tebrik

“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Arasında Yer Alan Mehmet Ali Öbekli’ye Başkan Parmaksız’dan t.ebrik
  “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Arasında Yer Alan Mehmet Ali Öbekli’ye Başkan Parmaksız’dan t.ebrik   İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yarım asrı deviren ve sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasına göre 2019 yılı sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlar hakkında değerlendirmede bulunan Parmaksız;   “Nevsac Metal geleneği bozmadı ve gururumuz olmaya devam etti. İSO tarafından her yıl hazırlanan ve kamuoyu ile paylaşılan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçlarının açıklanması ile birlikte büyük bir mutluluk yaşamış bulunmaktayım. Bir önceki yıla göre 48 sıra birden yükselerek 448. sırada yer alan Nev Saç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak beraber görev yaptığım Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin ülkemiz ve İlimiz için gösterdiği özverili çalışmalarının neticesini almış olduğunu görmekten onur duydum. Üretime odaklanıp ekonomiyi güçlendirmek ve sanayide katma değer sağlamak için büyük bir sorumlulukla, yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye büyük bir gayretle devam eden Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin şahsında şirketini ve çalışanlarını tebrik ediyor, Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.                                                                  
“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Arasında Yer Alan Mehmet Ali Öbekli’ye Başkan Parmaksız’dan t.ebrik

 

“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Arasında Yer Alan Mehmet Ali Öbekli’ye Başkan Parmaksız’dan t.ebrik

 

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yarım asrı deviren ve sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasına göre 2019 yılı sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlar hakkında değerlendirmede bulunan Parmaksız;

 

“Nevsac Metal geleneği bozmadı ve gururumuz olmaya devam etti. İSO tarafından her yıl hazırlanan ve kamuoyu ile paylaşılan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçlarının açıklanması ile birlikte büyük bir mutluluk yaşamış bulunmaktayım. Bir önceki yıla göre 48 sıra birden yükselerek 448. sırada yer alan Nev Saç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak beraber görev yaptığım Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin ülkemiz ve İlimiz için gösterdiği özverili çalışmalarının neticesini almış olduğunu görmekten onur duydum. Üretime odaklanıp ekonomiyi güçlendirmek ve sanayide katma değer sağlamak için büyük bir sorumlulukla, yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye büyük bir gayretle devam eden Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin şahsında şirketini ve çalışanlarını tebrik ediyor, Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.