MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özmen, 'JAKEM Nevşehir'i gururlandırıyor'

NEVŞEHİR 23.12.2020 - 17:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen, 'JAKEM Nevşehir'i gururlandırıyor'

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığını ziyaret etti.     JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın'ı ziyaret eden ve kendisinden JAKEM Komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgilerde alan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, JAKEM sergisini de gezme fırsatı buldu.     Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı JAKEM Komutanı Ercan Altına teşekkür eden Başkan Özmen, "Tüm ülkemiz geneline asayiş ve arama kurtarma olaylarında görev alan at ve köpekleri eğiten JAKEM Komutanlığımız icra ettiği faaliyetlerle Nevşehir'imizi gururlandırıyor. Faaliyetlerini bizzat yerinde görme fırsatı elde ettiğimiz komutanlığın müzesi de bir harika. Güzel Atlar Diyarı Kapadokya'nın Başkenti Nevşehir'de tüm ülkemize hizmet veren JAKEM komutanlığımızın kendi içerisinde oluşturduğu Veterinerlik biriminin hizmetlerini de yerinde gördük. Komutanımız Jandarma Albay Sayın Ercan Altın'a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi iletirken, başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.   
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığını ziyaret etti.  

 

JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın'ı ziyaret eden ve kendisinden JAKEM Komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgilerde alan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, JAKEM sergisini de gezme fırsatı buldu.  

 

Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı JAKEM Komutanı Ercan Altına teşekkür eden Başkan Özmen, "Tüm ülkemiz geneline asayiş ve arama kurtarma olaylarında görev alan at ve köpekleri eğiten JAKEM Komutanlığımız icra ettiği faaliyetlerle Nevşehir'imizi gururlandırıyor. Faaliyetlerini bizzat yerinde görme fırsatı elde ettiğimiz komutanlığın müzesi de bir harika. Güzel Atlar Diyarı Kapadokya'nın Başkenti Nevşehir'de tüm ülkemize hizmet veren JAKEM komutanlığımızın kendi içerisinde oluşturduğu Veterinerlik biriminin hizmetlerini de yerinde gördük. Komutanımız Jandarma Albay Sayın Ercan Altın'a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi iletirken, başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.