Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özçelik, Nar'daki pazaryeriyle ilgili istişareye geldi

BELEDİYELER 18.02.2021 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özçelik, Nar'daki pazaryeriyle ilgili istişareye geldi

Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabasında belediyenin girişimleriyle bir pazaryeri oluşturulması planlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabasında belediyenin girişimleriyle bir pazaryeri oluşturulması planlanıyor.     Bu amaçla Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i oda başkanlığında ziyaret eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik konuyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.     Ziyarete ilişkin Oda Başkanı Selim Özmen, "Nar belediye başkanımız Sayın Süleyman Özçelik ziyaretimize gelip Kasabada yapacak olduğu Pazar yeri halkında ve oradaki esnaflarımızla ilgili istişare edip gönül birlikteliğine vardık. Bizlerin Pazar esnafı olarak çalışkan ve insana değer veren, Candan insanlara her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır.  Hoş geldiler, Sefa’lar getirdiler" dedi.    
Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabasında belediyenin girişimleriyle bir pazaryeri oluşturulması planlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabasında belediyenin girişimleriyle bir pazaryeri oluşturulması planlanıyor.  

 

Bu amaçla Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i oda başkanlığında ziyaret eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik konuyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  

 

Ziyarete ilişkin Oda Başkanı Selim Özmen, "Nar belediye başkanımız Sayın Süleyman Özçelik ziyaretimize gelip Kasabada yapacak olduğu Pazar yeri halkında ve oradaki esnaflarımızla ilgili istişare edip gönül birlikteliğine vardık. Bizlerin Pazar esnafı olarak çalışkan ve insana değer veren, Candan insanlara her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır.  Hoş geldiler, Sefa’lar getirdiler" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.