MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özaltın 'Biz ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz'

SPOR 22.06.2020 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özaltın 'Biz ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz'

Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, liglerin devam edip etmeyeceği yönünde TFF’nin alacağa kararı beklediklerini belirterek, ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
  Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, liglerin devam edip etmeyeceği yönünde TFF’nin alacağa kararı beklediklerini belirterek, ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.   Özaltın yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde 2. ve 3. Lig kulüpler birliği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir başkanlığında iki saat süren bir toplantı yapıldığını ve toplantıda 2. ve 3. liglerin durumunun bir kez daha masaya yatırıldığını kaydetti.   Toplantıdan net bir karar çıkmayınca TFF’nin kulüplerden son bir kez daha kalan maçları oynayıp oynanmaması konusunda görüşlerini bildirmelerini istediğini hatırlatan Özaltın, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF ) 2’nci Lig ve 3’ncü Lig’de mücadele eden 79 kulübün liglerin oynanmasını istemesi üzerine, 2 ve 3. liglerle ilgili olarak yeniden bir karar verecek. Kesin karar ise bu hafta açıklanacak. Bu gelişmelerin ışığında Diğer 79 kulüp gibi Nevşehir Belediye Sporda gözler tamamen Federasyon’a çevrilmiş durumda. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni bir karar almaya zorlayan, Lig'de kalan 6 müsabakanın oynanmamasına kesin gözüyle bakılırken lig için gündemdeki diğer bir senaryo şu şekilde; liderler direk “1'nci Lig'e çıkacak, küme düşme olmayacak ve Play-Off maçları oynatılacak.” Kalan maçlar ile ilgili karar büyük merakla beklenirken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararını bu hafta içinde açıklayacağını duyurdu” diye konuştu.   Yaz döneminde futbol maçlarının oynanmasının oldukça zor olacağını ancak her türlü senaryoya karşı hazır olmaları gerektiğini ifade eden Özaltın, sözlerini şöyle sürdürdü;   “Yaz döneminde futbol oynamak zor olacak. Futbol ailesi ilk kez bu tablo ile karşı karşıya. Ama yapacak bir şey yok. Devletimiz ve federasyonumuz nasıl bir karar açıklar ise bize düşen buna uygun hazırlanmaktır, kalan müsabakalar oynansın ya da oynanmasın, karar nasıl çıkarsa çıksın biz takımımızı kalan altı maç oynanacakmış gibi günde çift idman yaparak hazırlıyoruz”  
Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, liglerin devam edip etmeyeceği yönünde TFF’nin alacağa kararı beklediklerini belirterek, ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, liglerin devam edip etmeyeceği yönünde TFF’nin alacağa kararı beklediklerini belirterek, ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Özaltın yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde 2. ve 3. Lig kulüpler birliği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir başkanlığında iki saat süren bir toplantı yapıldığını ve toplantıda 2. ve 3. liglerin durumunun bir kez daha masaya yatırıldığını kaydetti.

 

Toplantıdan net bir karar çıkmayınca TFF’nin kulüplerden son bir kez daha kalan maçları oynayıp oynanmaması konusunda görüşlerini bildirmelerini istediğini hatırlatan Özaltın, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF ) 2’nci Lig ve 3’ncü Lig’de mücadele eden 79 kulübün liglerin oynanmasını istemesi üzerine, 2 ve 3. liglerle ilgili olarak yeniden bir karar verecek. Kesin karar ise bu hafta açıklanacak. Bu gelişmelerin ışığında Diğer 79 kulüp gibi Nevşehir Belediye Sporda gözler tamamen Federasyon’a çevrilmiş durumda. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni bir karar almaya zorlayan, Lig'de kalan 6 müsabakanın oynanmamasına kesin gözüyle bakılırken lig için gündemdeki diğer bir senaryo şu şekilde; liderler direk “1'nci Lig'e çıkacak, küme düşme olmayacak ve Play-Off maçları oynatılacak.” Kalan maçlar ile ilgili karar büyük merakla beklenirken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararını bu hafta içinde açıklayacağını duyurdu” diye konuştu.

 

Yaz döneminde futbol maçlarının oynanmasının oldukça zor olacağını ancak her türlü senaryoya karşı hazır olmaları gerektiğini ifade eden Özaltın, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Yaz döneminde futbol oynamak zor olacak. Futbol ailesi ilk kez bu tablo ile karşı karşıya. Ama yapacak bir şey yok. Devletimiz ve federasyonumuz nasıl bir karar açıklar ise bize düşen buna uygun hazırlanmaktır, kalan müsabakalar oynansın ya da oynanmasın, karar nasıl çıkarsa çıksın biz takımımızı kalan altı maç oynanacakmış gibi günde çift idman yaparak hazırlıyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.