Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Korkmaz '2021 yılı doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu bir yıl olsun'

İLÇELER 31.12.2020 - 18:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Korkmaz '2021 yılı doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu bir yıl olsun'

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz 2021 yılının, doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu, bütün üreticilerin alın terinin karşılığını aldığı, ürünü ve bereketi bol bir yıl olmasını diledi.
Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, sağlıklı ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.   Karşılamakta olduğumuz yeni yılın her zamankinden çok daha güzel bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, başta cennet ülkemiz Türkiye olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir.   İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir.   Bu vesileyle;  2021 yılının, doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu, bütün üreticilerin alın terinin karşılığını aldığı, ürünü ve bereketi bol bir yıl olmasını diliyorum. Siz Değerli Ürgüplü Çiftçilerimiz ve halkımıza, Aziz Türk Milleti'ne ve tüm dünya milletlerine sevgi, sağlık, esenlik, bol kazanç, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.' dedi.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz 2021 yılının, doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu, bütün üreticilerin alın terinin karşılığını aldığı, ürünü ve bereketi bol bir yıl olmasını diledi.

Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, sağlıklı ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

 

Karşılamakta olduğumuz yeni yılın her zamankinden çok daha güzel bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, başta cennet ülkemiz Türkiye olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir.

 

İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

 

Bu vesileyle;  2021 yılının, doğal afetlerden uzak, pandeminin son bulduğu, bütün üreticilerin alın terinin karşılığını aldığı, ürünü ve bereketi bol bir yıl olmasını diliyorum. Siz Değerli Ürgüplü Çiftçilerimiz ve halkımıza, Aziz Türk Milleti'ne ve tüm dünya milletlerine sevgi, sağlık, esenlik, bol kazanç, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.