Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan İbaş'tan yeni yıl mesajı

GÜNCEL 31.12.2020 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan İbaş'tan yeni yıl mesajı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.
  Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı. 2020 gibi zorlu bir yılı geride bırakıp 2021’e merhaba derken yeni yılda en büyük temennisinin “umut “olduğunu söyleyen Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş mesajında şu ifadelere yer verdi, “2020 deyince ne yazık ki akıllara deprem, salgın, çığ, yangınlar, gözyaşı ve bir an önce geride bırakmak istediğimiz bir yıl geliyor. Hâlbuki 2020 yılını da sevdiklerimizle hep birlikte mutlulukla karşılamıştık. Geride bıraktığımız 2020 karamsarlıklar üzerine kurulu bir yıl olsa da bizlerin umudunu asla kıramadı. Umutsuz olmaya hakkımız yok. 2021 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.  
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

2020 gibi zorlu bir yılı geride bırakıp 2021’e merhaba derken yeni yılda en büyük temennisinin “umut “olduğunu söyleyen Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş mesajında şu ifadelere yer verdi,

“2020 deyince ne yazık ki akıllara deprem, salgın, çığ, yangınlar, gözyaşı ve bir an önce geride bırakmak istediğimiz bir yıl geliyor. Hâlbuki 2020 yılını da sevdiklerimizle hep birlikte mutlulukla karşılamıştık. Geride bıraktığımız 2020 karamsarlıklar üzerine kurulu bir yıl olsa da bizlerin umudunu asla kıramadı.

Umutsuz olmaya hakkımız yok. 2021 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.