MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan İbaş ‘Öğretmenler Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum’

GÜNCEL 23.11.2021 - 16:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan İbaş ‘Öğretmenler Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum’

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   İbaş; “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın güneşi sevgili evlatlarımızı emanet ettiğimiz; onları ilmin, bilimin ve manevi değerlerimizin ışığında büyük emek ve fedakarlıklarla yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum.   Karşılığı maddi olarak ölçülemeyecek kadar saygın ve kutsal; sevgi, şefkat ve fedakarlık gerektiren bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, sadece evlatlarımızı değil tüm yarınlarımızı şekillendirmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Başöğretmenlik’ ünvanının verildiği gün olan 24 Kasım tarihinin ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlanması da öğretmenlerimize verilen değerin en büyük göstergesidir.   Bu vesileyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, eğitim şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

İbaş; “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın güneşi sevgili evlatlarımızı emanet ettiğimiz; onları ilmin, bilimin ve manevi değerlerimizin ışığında büyük emek ve fedakarlıklarla yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum.

 

Karşılığı maddi olarak ölçülemeyecek kadar saygın ve kutsal; sevgi, şefkat ve fedakarlık gerektiren bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, sadece evlatlarımızı değil tüm yarınlarımızı şekillendirmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Başöğretmenlik’ ünvanının verildiği gün olan 24 Kasım tarihinin ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlanması da öğretmenlerimize verilen değerin en büyük göstergesidir.

 

Bu vesileyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, eğitim şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.