MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'ten kadın hakları günü kutlaması

GÜNCEL 05.12.2020 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş'ten kadın hakları günü kutlaması

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 5 Aralık dünya kadın hakları gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 5 Aralık dünya kadın hakları gününü kutladı.   Güneş, “Atatürk'ün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 1934 yılından günümüze kadar kadınlarımız, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlar ve almaya da devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, kadınların hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer alması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.   
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 5 Aralık dünya kadın hakları gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 5 Aralık dünya kadın hakları gününü kutladı.

 

Güneş, “Atatürk'ün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 1934 yılından günümüze kadar kadınlarımız, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlar ve almaya da devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, kadınların hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer alması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.