MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş kaynak üretmeye devam ediyor

BELEDİYELER 12.12.2020 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş kaynak üretmeye devam ediyor

  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, belediyesine yeni kaynaklar üretmeyi sürdürüyor.     Göreve geldiği ilk günden itibaren başta Çevre Şehircilik Bakanlığı olmak üzere pek çok bakanlıktan Karapınar Belediyesine gerek araç gerek tesis hibesi kazandırmaya devam ediyor.     Kapadokya FM Radyosunda her Cuma canlı olarak yayınlanan Haber Panorama programına konuk olarak belediye başkanlığına geldiği günden itibaren yapılan ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaları değerlendiren Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, önümüzdeki günlerde kasaba meydanlığının yoğunluğunu azaltmak adına 7 adet işyeri inşasına başlayacaklarını, yapılan iş yerlerinin satışa sunularak hem yeni bir cazibe merkezi oluşturacaklarını, hem de kasabaya yeni bir hareketlilik merkezi oluşturacaklarını söyledi. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, belediyesine yeni kaynaklar üretmeyi sürdürüyor.  

 

Göreve geldiği ilk günden itibaren başta Çevre Şehircilik Bakanlığı olmak üzere pek çok bakanlıktan Karapınar Belediyesine gerek araç gerek tesis hibesi kazandırmaya devam ediyor.  

 

Kapadokya FM Radyosunda her Cuma canlı olarak yayınlanan Haber Panorama programına konuk olarak belediye başkanlığına geldiği günden itibaren yapılan ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaları değerlendiren Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, önümüzdeki günlerde kasaba meydanlığının yoğunluğunu azaltmak adına 7 adet işyeri inşasına başlayacaklarını, yapılan iş yerlerinin satışa sunularak hem yeni bir cazibe merkezi oluşturacaklarını, hem de kasabaya yeni bir hareketlilik merkezi oluşturacaklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.