MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Eren'e özel hediye

BELEDİYELER 15.02.2021 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Eren'e özel hediye

Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret etti.     Ziyaretinde Başkan Eren'e ahşap yakma sanatıyla yapılan hediyesini de sunan genç ressam Gülhan Kartal, kendisine sanatsal çalışmalarında her daim destek olan Başkana da teşekkürlerini iletmeyi unutmadı.  
Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret etti.  

 

Ziyaretinde Başkan Eren'e ahşap yakma sanatıyla yapılan hediyesini de sunan genç ressam Gülhan Kartal, kendisine sanatsal çalışmalarında her daim destek olan Başkana da teşekkürlerini iletmeyi unutmadı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.