MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç'ten insan hakları günü kutlaması

GÜNCEL 10.12.2020 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç'ten insan hakları günü kutlaması

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 10 Aralık "Dünya İnsan Hakları Günü" sebebiyle bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 10 Aralık "Dünya İnsan Hakları Günü" sebebiyle bir mesaj yayınladı.     Dinç mesajında: "İnsan olmanın verdiği sorumlulukla dünyanın bütün feryatlarını duymaya mecburuz. Her insanın haysiyetli bir hayatı hak ettiği inancıyla, bizden başkalarının acısını da yüreğimizde hissedebilmeliyiz. Uluslararası toplumun iş birliğiyle dünyanın her köşesinde, istisnasız her insanın, haklarının korunduğu bir dünya düzeni umuduyla 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyorum" dedi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 10 Aralık "Dünya İnsan Hakları Günü" sebebiyle bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 10 Aralık "Dünya İnsan Hakları Günü" sebebiyle bir mesaj yayınladı.  

 

Dinç mesajında: "İnsan olmanın verdiği sorumlulukla dünyanın bütün feryatlarını duymaya mecburuz. Her insanın haysiyetli bir hayatı hak ettiği inancıyla, bizden başkalarının acısını da yüreğimizde hissedebilmeliyiz. Uluslararası toplumun iş birliğiyle dünyanın her köşesinde, istisnasız her insanın, haklarının korunduğu bir dünya düzeni umuduyla 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.