Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi sürprizi patlattı

BELEDİYELER 12.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi sürprizi patlattı

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye yüzme havuzu yapılacağını açıklarken, gençlik merkezi, tenis kortu yapılması içinde girişimlerinin sürdüğünü belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye yüzme havuzu yapılacağını açıklarken, gençlik merkezi, tenis kortu yapılması içinde girişimlerinin sürdüğünü belirtti.   Çiftçi, "Dün bir sürprizimiz var dedik. Çocuklarımıza ücretsiz yüzme kursu vereceğimiz ,gençlerin ve hanım kardeşlerimizin kendilerine özel günlerde ücretsiz kullanacağı yüzme havuzu şehrimize hayırlı olsun. Çalışmalarına başladığımız Millet Bahçesi içinde kilometrelerce yürüyüş, spor alanı hayırlı olsun. Bunlar Belediyemizden. Ayrıca Gençlik Merkezi, Kapalı tenis kortu ve su sporları için istişarelerimiz devam ediyor" diye konuştu.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye yüzme havuzu yapılacağını açıklarken, gençlik merkezi, tenis kortu yapılması içinde girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye yüzme havuzu yapılacağını açıklarken, gençlik merkezi, tenis kortu yapılması içinde girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

 

Çiftçi, "Dün bir sürprizimiz var dedik. Çocuklarımıza ücretsiz yüzme kursu vereceğimiz ,gençlerin ve hanım kardeşlerimizin kendilerine özel günlerde ücretsiz kullanacağı yüzme havuzu şehrimize hayırlı olsun. Çalışmalarına başladığımız Millet Bahçesi içinde kilometrelerce yürüyüş, spor alanı hayırlı olsun. Bunlar Belediyemizden. Ayrıca Gençlik Merkezi, Kapalı tenis kortu ve su sporları için istişarelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.