MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi, Projelerin her adımını titizlikle takip ediyor

BELEDİYELER 12.02.2021 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi, Projelerin her adımını titizlikle takip ediyor

2021 yılında birçok projeyi hayata geçirmek için çalışan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yeni belediye hizmet binası ve kademe binası yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılında birçok projeyi hayata geçirmek için çalışan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yeni belediye hizmet binası ve kademe binası yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.   Teknik ekip ile birlikte çalışmalar hakkında son durumu değerlendiren başkan Çiftçi, belediye hizmet binasının ihale aşamasına geldiğini belirtti. Kızılırmak kenarı millet bahçesi yapımına bir an önce başlanacağını vurgulayan Başkan Çiftçi, proje alanı içerisinde kalan mevcut kademe binasını taşımak için yeni kademe binasının biran önce tamamlanması yönünde talimat verdi.   İncelemelerde Başkan Çiftçi’ye eşlik eden Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, projelerin hızlı bir şekilde yürütülmesinden dolayı Başkan ve ekibine teşekkür etti.
2021 yılında birçok projeyi hayata geçirmek için çalışan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yeni belediye hizmet binası ve kademe binası yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılında birçok projeyi hayata geçirmek için çalışan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yeni belediye hizmet binası ve kademe binası yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

 

Teknik ekip ile birlikte çalışmalar hakkında son durumu değerlendiren başkan Çiftçi, belediye hizmet binasının ihale aşamasına geldiğini belirtti. Kızılırmak kenarı millet bahçesi yapımına bir an önce başlanacağını vurgulayan Başkan Çiftçi, proje alanı içerisinde kalan mevcut kademe binasını taşımak için yeni kademe binasının biran önce tamamlanması yönünde talimat verdi.

 

İncelemelerde Başkan Çiftçi’ye eşlik eden Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, projelerin hızlı bir şekilde yürütülmesinden dolayı Başkan ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.