MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi Özdemir'i konuk etti

BELEDİYELER 19.06.2020 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi Özdemir'i konuk etti

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti.  
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

 


Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.

 


Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.