Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çetin, Derinkuyu Kaymakamını ziyaret etti

İLÇELER 18.08.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çetin, Derinkuyu Kaymakamını ziyaret etti

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret etti.   Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret eden Başkan Çetin, kaymakamın pandemi süresinde başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanlarına karşı göstermiş olduğu yakınlık ve pandemi süresinde başarılı çalışma gösteren kamu çalışanlarına başarı sertifikası ile ödüllendirmesine de sağlık çalışanları ve tüm kamu çalışanları adına teşekkür etti.  
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret etti.  

Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret eden Başkan Çetin, kaymakamın pandemi süresinde başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanlarına karşı göstermiş olduğu yakınlık ve pandemi süresinde başarılı çalışma gösteren kamu çalışanlarına başarı sertifikası ile ödüllendirmesine de sağlık çalışanları ve tüm kamu çalışanları adına teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.