MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çetin'den kutlama mesajı

GÜNCEL 30.11.2020 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çetin'den kutlama mesajı

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Dünya Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Dünya Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.     Çetin, yayınlamış olduğu mesajda;"Sağlık çalışanları içerisinde görev dışında çalıştırılma ve mali haklarda yaşadıkları kayıplar nedeniyle mağdur olan kesimlerden biriside tıbbi sekreterlerimizdir. Sağlık hizmetlerinin ekip işi olduğu düşünüldüğünde tıbbi sekreterlerin idareler tarafından ısrarla sağlık hizmetlerinin dışına itilmek istendikleri görülmektedir.    Tıbbi sekreter arkadaşlarımızın yapacağı işlerle ilgili ya başka meslek mensupları görevlendiriliyor ya da taşeronlaşma sistemine bu iş havale edilmiş durumdadır. Böylesine plansız bir istihdam politikası sonucunda da bu işin eğitimini almış gençlerimiz mağduriyet yaşamakta 70 Binin üstünde tıbbi sekreter atanmayı beklemektedir. Tüm tıbbi sekreterlerimizin sorunlarının çözülmesi, taleplerinin gerçekleşmesi ve kamuya daha çok tıbbi sekreter alınması temennisiyle Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü kutluyorum" dedi. 
Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Dünya Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Dünya Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.  

 

Çetin, yayınlamış olduğu mesajda;"Sağlık çalışanları içerisinde görev dışında çalıştırılma ve mali haklarda yaşadıkları kayıplar nedeniyle mağdur olan kesimlerden biriside tıbbi sekreterlerimizdir. Sağlık hizmetlerinin ekip işi olduğu düşünüldüğünde tıbbi sekreterlerin idareler tarafından ısrarla sağlık hizmetlerinin dışına itilmek istendikleri görülmektedir. 

 

Tıbbi sekreter arkadaşlarımızın yapacağı işlerle ilgili ya başka meslek mensupları görevlendiriliyor ya da taşeronlaşma sistemine bu iş havale edilmiş durumdadır. Böylesine plansız bir istihdam politikası sonucunda da bu işin eğitimini almış gençlerimiz mağduriyet yaşamakta 70 Binin üstünde tıbbi sekreter atanmayı beklemektedir. Tüm tıbbi sekreterlerimizin sorunlarının çözülmesi, taleplerinin gerçekleşmesi ve kamuya daha çok tıbbi sekreter alınması temennisiyle Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü kutluyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.