Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Bağcı herkesin hayallerindeki Kavak için çalışıyor

BELEDİYELER 31.08.2020 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Bağcı herkesin hayallerindeki Kavak için çalışıyor

Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili 4 belde belediye başkanı arasında en dikkat çeken isim merkeze bağlı Kavak kasabasının genç belediye başkanı Feridun Bağcı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili 4 belde belediye başkanı arasında en dikkat çeken isim merkeze bağlı Kavak kasabasının genç belediye başkanı Feridun Bağcı.     Herkesin hayallerindeki Kavak kasabasını oluşturmak için yola koyulan ve göreve geldiği ilk günden itibaren kasabada çok önemli işlere imzasını koyan Başkan Bağcı, kasabada yaşayan, kasadaki doğal depolar sayesinde ekmeğini kazanan herkesin hayatını kolaşlaştıracak çalışmalara imza atmayı da sürdürüyor.     Başkan Bağcı, ""Hepimizin hayallerindeki Kavak’ı gerçekleştirmek için çalışacağız. Beldemizde bulunan herkesin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak hizmetler sunmak en büyük önceliğimiz. Bunları hayata geçirecek en büyük gücü insanımıza duyduğumuz sevgiden alacağız. Bu nedenledir ki, tüm hizmetlerimizin odağında sizler olacaksınız" ifadelerinde bulunuyor.  
Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili 4 belde belediye başkanı arasında en dikkat çeken isim merkeze bağlı Kavak kasabasının genç belediye başkanı Feridun Bağcı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili 4 belde belediye başkanı arasında en dikkat çeken isim merkeze bağlı Kavak kasabasının genç belediye başkanı Feridun Bağcı.  

 

Herkesin hayallerindeki Kavak kasabasını oluşturmak için yola koyulan ve göreve geldiği ilk günden itibaren kasabada çok önemli işlere imzasını koyan Başkan Bağcı, kasabada yaşayan, kasadaki doğal depolar sayesinde ekmeğini kazanan herkesin hayatını kolaşlaştıracak çalışmalara imza atmayı da sürdürüyor.  

 

Başkan Bağcı, ""Hepimizin hayallerindeki Kavak’ı gerçekleştirmek için çalışacağız. Beldemizde bulunan herkesin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak hizmetler sunmak en büyük önceliğimiz. Bunları hayata geçirecek en büyük gücü insanımıza duyduğumuz sevgiden alacağız. Bu nedenledir ki, tüm hizmetlerimizin odağında sizler olacaksınız" ifadelerinde bulunuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.