MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ay'dan iddialı açıklamalar

SİYASET 06.07.2020 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ay'dan iddialı açıklamalar

Hafta sonunda yapılan kongrede il başkanlığına seçilen İYİ Partinin yeni il başkanı Ömer Ay, oldukça iddialı sözleriyle dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda yapılan kongrede il başkanlığına seçilen İYİ Partinin yeni il başkanı Ömer Ay, oldukça iddialı sözleriyle dikkat çekti.   Milliyetçi Hareket Partisinin Türk Milliyetçiliğinden ve ülküsünden ayrıldığına değinen İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bütün MHP'lileri İYİ Partiye dahil edeceği iddiasında da bulundu.   Ay, il kongresindeki konuşmasının bir bölümünde; ""MHP Türk Milliyetçiliğinden çıkmış ve ülküsünü terk etmiştir. Türk Milliyetçiliği, Türk Ülkücülüğü yolunda ve Türk Milletine hizmet yolunda taptaze bir arabayla İYİ Parti arabasıyla yola devam edeceğiz. Bütün MHP'lileri de bu yola dahil edeceğim. Hem MHP gençliğini, hem de eski yöneticilerini. İYİ Parti Nevşehir'in birinci partisi olacak çok yakında" ifadelerinde bulundu.
Hafta sonunda yapılan kongrede il başkanlığına seçilen İYİ Partinin yeni il başkanı Ömer Ay, oldukça iddialı sözleriyle dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda yapılan kongrede il başkanlığına seçilen İYİ Partinin yeni il başkanı Ömer Ay, oldukça iddialı sözleriyle dikkat çekti.

 

Milliyetçi Hareket Partisinin Türk Milliyetçiliğinden ve ülküsünden ayrıldığına değinen İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bütün MHP'lileri İYİ Partiye dahil edeceği iddiasında da bulundu.

 

Ay, il kongresindeki konuşmasının bir bölümünde; ""MHP Türk Milliyetçiliğinden çıkmış ve ülküsünü terk etmiştir. Türk Milliyetçiliği, Türk Ülkücülüğü yolunda ve Türk Milletine hizmet yolunda taptaze bir arabayla İYİ Parti arabasıyla yola devam edeceğiz. Bütün MHP'lileri de bu yola dahil edeceğim. Hem MHP gençliğini, hem de eski yöneticilerini. İYİ Parti Nevşehir'in birinci partisi olacak çok yakında" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.