Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Avcı, TFF mali genel kurulundaydı

SPOR 02.09.2020 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Avcı, TFF mali genel kurulundaydı

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonunun mali genel kurulu toplantısına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonunun mali genel kurulu toplantısına katıldı.     Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü gereğince 01.06.2019-31.05.2020 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Otelinde gerçekleşti. Covid-19 salgını nedeniyle tedbirlerin alındığı genel kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı. Yeterli çoğunluğun sağlanması ile başlayan Olağan Genel Kurul'da divan kurulu başkanlığına Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunulmasının ardından gündem maddeleri kabul edildi. 
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonunun mali genel kurulu toplantısına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonunun mali genel kurulu toplantısına katıldı.  

 

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü gereğince 01.06.2019-31.05.2020 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Otelinde gerçekleşti.
Covid-19 salgını nedeniyle tedbirlerin alındığı genel kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı.
Yeterli çoğunluğun sağlanması ile başlayan Olağan Genel Kurul'da divan kurulu başkanlığına Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunulmasının ardından gündem maddeleri kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.