MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş, öğretmenler gününü kutladı

GÜNCEL 23.11.2021 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş, öğretmenler gününü kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm eğitimcilerin gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm eğitimcilerin gününü kutladı.   Ateş, “Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, milli değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.   
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm eğitimcilerin gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm eğitimcilerin gününü kutladı.

 

Ateş, “Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, milli değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.