MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı yılın ilk gününde Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde

BELEDİYELER 01.01.2021 - 18:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı yılın ilk gününde Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni yılın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni yılın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde eşi Melek Arı ve başkan yardımcıları ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni gezdi. Burada belediye ekiplerince yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyen Arı, açık işyerlerini de ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafların talep ve önerilerini dinleyerek mahallede gerçekleştirilecek olan çalışmalara ilişkin bilgi veren Arı, “Tüm mahallelerimizin eksikliklerini biliyoruz. Yaptığımız çalışma programı dahilinde hepsini birer birer çözüme kavuşturacağız.” dedi. Mahalledeki gezisi sırasında vatandaşların çay teklifini geri çevirmeyen Arı, eşi Melek Arı ile birlikte konuk olduğu evlerde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Arı, “Bizler bu milletin hizmetkârıyız. Onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya söz verdik. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdüğümüz yoğun iş tempomuzun arasında bu şekilde evlerine misafir olarak hayır dualarını aldığımız vatandaşların güler yüzü, bizlere güç veriyor.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni yılın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni yılın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde eşi Melek Arı ve başkan yardımcıları ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni gezdi. Burada belediye ekiplerince yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyen Arı, açık işyerlerini de ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Esnafların talep ve önerilerini dinleyerek mahallede gerçekleştirilecek olan çalışmalara ilişkin bilgi veren Arı, “Tüm mahallelerimizin eksikliklerini biliyoruz. Yaptığımız çalışma programı dahilinde hepsini birer birer çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Mahalledeki gezisi sırasında vatandaşların çay teklifini geri çevirmeyen Arı, eşi Melek Arı ile birlikte konuk olduğu evlerde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Arı, “Bizler bu milletin hizmetkârıyız. Onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya söz verdik. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdüğümüz yoğun iş tempomuzun arasında bu şekilde evlerine misafir olarak hayır dualarını aldığımız vatandaşların güler yüzü, bizlere güç veriyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.