MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, tazminat paraları ile taraftara kavurma dağıtacak

GÜNCEL 19.02.2020 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, tazminat paraları ile taraftara kavurma dağıtacak

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahkeme kararlarıyla kazandığı tazminatlarla bugün oynanacak Nevşehir Belediye Spor-Halide Edip Adıvarspor müsabakası öncesinde taraftarlara kavurma dağıtacak.
  TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, ligin 24. Haftasında bugün Gazi Stadı’nda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.   Saat 13.30’da başlayacak olan müsabaka öncesinde Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya üzerinden kişilik haklarına saldırı ve hakaret nedeniyle açtığı davalardan kazandığı tazminatlarla taraftarlara kavurma dağıtacak.   Daha önce de mahkeme kararı ile kazandığı tazminatlarla öğrencilere hamsi şöleni ve konser düzenleyerek ve gerçekleştirdiği sıra gecesi programı ile vatandaşlara çiğ köfte dağıtan Arı, tüm taraftarları maça davet etti.   Arı, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, “Kavurmalar hazır, şehir de hazır mı? Nevşehir Belediye Sporumuzun maçından önce kavurma ekmekler tazminat davalarından, takımı son dakikaya kadar desteklemek sizden.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahkeme kararlarıyla kazandığı tazminatlarla bugün oynanacak Nevşehir Belediye Spor-Halide Edip Adıvarspor müsabakası öncesinde taraftarlara kavurma dağıtacak.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediye Spor, ligin 24. Haftasında bugün Gazi Stadı’nda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

 

Saat 13.30’da başlayacak olan müsabaka öncesinde Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya üzerinden kişilik haklarına saldırı ve hakaret nedeniyle açtığı davalardan kazandığı tazminatlarla taraftarlara kavurma dağıtacak.

 

Daha önce de mahkeme kararı ile kazandığı tazminatlarla öğrencilere hamsi şöleni ve konser düzenleyerek ve gerçekleştirdiği sıra gecesi programı ile vatandaşlara çiğ köfte dağıtan Arı, tüm taraftarları maça davet etti.

 

Arı, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, “Kavurmalar hazır, şehir de hazır mı? Nevşehir Belediye Sporumuzun maçından önce kavurma ekmekler tazminat davalarından, takımı son dakikaya kadar desteklemek sizden.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.