Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Altıok Hacıbektaş’ın yol sorununa çare arıyor

İLÇELER 15.10.2019 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Altıok Hacıbektaş’ın yol sorununa çare arıyor

Hacıbektaş Belediye Başkanı A. Yoldaş Altıok, ilçenin yollarının asfaltlanması sorununa çare aramaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı A. Yoldaş Altıok, ilçenin yollarının asfaltlanması sorununa çare aramaya devam ediyor.   Türk-Alman ortaklığı olan Uygar Endüstriyel firması yetkilileriyle Hacıbektaş’ın yol çalışması için verimli bir toplantı gerçekleştirip, gerekli teknik bilgileri aktardıklarını belirten Başkan Altıok, en kısa zamanda proje ekibi tarafından hazırlanan dosyanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da sunulacağını belirtti.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı A. Yoldaş Altıok, ilçenin yollarının asfaltlanması sorununa çare aramaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı A. Yoldaş Altıok, ilçenin yollarının asfaltlanması sorununa çare aramaya devam ediyor.

 

Türk-Alman ortaklığı olan Uygar Endüstriyel firması yetkilileriyle Hacıbektaş’ın yol çalışması için verimli bir toplantı gerçekleştirip, gerekli teknik bilgileri aktardıklarını belirten Başkan Altıok, en kısa zamanda proje ekibi tarafından hazırlanan dosyanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da sunulacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.