MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk Ürgüp'ün kanayan yaralarına merhem olmaya devam ediyor

İLÇELER 15.09.2020 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk Ürgüp'ün kanayan yaralarına merhem olmaya devam ediyor

Ürgüp Belediyesi Ürgüp Evleri Toplu Konutları sakinlerinin yıllardır süregelen sıkıntıları Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün çabaları sonucunda çözüme kavuşuyor.
  Ürgüp Belediyesi Ürgüp Evleri Toplu Konutları sakinlerinin yıllardır süregelen sıkıntıları Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün çabaları sonucunda çözüme kavuşuyor.   Yıllar öncesinde yapılan planlama ve projelendirme hataları sonucu mimari ve mali sıkıntılar ile karşı karşıya kalan toplu konut site sakinleri Ürgüp belediyesi organizasyonu ile belediye başkanı Mehmet Aktürk  ile  bir araya geldi. Seçim ziyaretlerinde site sakinlerinin ne büyük sıkıntılar çektiğine bizzat şahit olduğunu belirten Başkan Mehmet Aktürk; "o günlerde sizlere verdiğimiz sözu yerine getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalara başladık. İlk olarak rahmetli olan proje mimarının varisleri ile bir araya gelerek proje tadilatı için muvafakat istedik. Bu muvaffakatın verilmesine engel olmak isteyenler dahi oldu ama buradan birkez daha teşekkür etmek istedigim proje müellifi ailenin muvaffakatı ile proje tadilatını hazırladık. Zamanında toplu konut döner sermaye işletmesine devredilen arsa ile döner sermaye aktifinde yer alan 3 adet konutun satışını iyi bir strateji ile tahminlerin çok üzerinde gerçekleştirdik. Bu satışlardan elde ettiğimiz rakam 3 milyon 312 bin TL. Bu rakam tamamen sizlerin sorunlarına yönelik olarak harcanacak. Amacımız kış şartları başlamadan öncelikle çatı ve ısı izolasyonu probleminizi ortadan kaldırmak. Sitenizi en kısa zamanda ailenizle birlikte rahatça yaşayabileceğiniz bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu noktada sizlerden  tek istediğimiz dualariniz. Dua bizim en büyük silahımız.  Bizler karıncanın çalışkanlığından, azminden, sebatından haberdar olmayan insanların dualardan da haberi olmadığını düşünüyoruz. Bizim projelerimiz karınca duası gibi bereketlendikçe bereketleniyor.  Biz dedikodu üretmeteceğiz, biz hayal satmadık. Hamd olsun bugün verdiğimiz sözü yerine getirmek üzere burada karşınızdayız. Yapılacak çalışmaların sitemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.    Ürgüp Belediye Başkanı Ecz.Mehmet Aktürk'ün konut sakinleriyle buluşmasında, Belediye meclis üyesi Birol Çetin, Belediye Fen İşleri Müdür v. Fatih Okur ve Belediye Mali Hizmetler Müdür v. Göhan Tacır de yer alarak Toplu Konut sakinlerinin tüm sorularını isteklerini ve dileklerini dinleyerek tüm yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular
Ürgüp Belediyesi Ürgüp Evleri Toplu Konutları sakinlerinin yıllardır süregelen sıkıntıları Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün çabaları sonucunda çözüme kavuşuyor.

 

Ürgüp Belediyesi Ürgüp Evleri Toplu Konutları sakinlerinin yıllardır süregelen sıkıntıları Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün çabaları sonucunda çözüme kavuşuyor.

 

Yıllar öncesinde yapılan planlama ve projelendirme hataları sonucu mimari ve mali sıkıntılar ile karşı karşıya kalan toplu konut site sakinleri Ürgüp belediyesi organizasyonu ile belediye başkanı Mehmet Aktürk  ile  bir araya geldi. Seçim ziyaretlerinde site sakinlerinin ne büyük sıkıntılar çektiğine bizzat şahit olduğunu belirten Başkan Mehmet Aktürk; "o günlerde sizlere verdiğimiz sözu yerine getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalara başladık. İlk olarak rahmetli olan proje mimarının varisleri ile bir araya gelerek proje tadilatı için muvafakat istedik. Bu muvaffakatın verilmesine engel olmak isteyenler dahi oldu ama buradan birkez daha teşekkür etmek istedigim proje müellifi ailenin muvaffakatı ile proje tadilatını hazırladık. Zamanında toplu konut döner sermaye işletmesine devredilen arsa ile döner sermaye aktifinde yer alan 3 adet konutun satışını iyi bir strateji ile tahminlerin çok üzerinde gerçekleştirdik. Bu satışlardan elde ettiğimiz rakam 3 milyon 312 bin TL. Bu rakam tamamen sizlerin sorunlarına yönelik olarak harcanacak. Amacımız kış şartları başlamadan öncelikle çatı ve ısı izolasyonu probleminizi ortadan kaldırmak. Sitenizi en kısa zamanda ailenizle birlikte rahatça yaşayabileceğiniz bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu noktada sizlerden  tek istediğimiz dualariniz. Dua bizim en büyük silahımız.  Bizler karıncanın çalışkanlığından, azminden, sebatından haberdar olmayan insanların dualardan da haberi olmadığını düşünüyoruz. Bizim projelerimiz karınca duası gibi bereketlendikçe bereketleniyor.  Biz dedikodu üretmeteceğiz, biz hayal satmadık. Hamd olsun bugün verdiğimiz sözü yerine getirmek üzere burada karşınızdayız. Yapılacak çalışmaların sitemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

 

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz.Mehmet Aktürk'ün konut sakinleriyle buluşmasında, Belediye meclis üyesi Birol Çetin, Belediye Fen İşleri Müdür v. Fatih Okur ve Belediye Mali Hizmetler Müdür v. Göhan Tacır de yer alarak Toplu Konut sakinlerinin tüm sorularını isteklerini ve dileklerini dinleyerek tüm yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.