Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ağmanalmaz'dan teşekkür

GÜNCEL 22.07.2020 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ağmanalmaz'dan teşekkür

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yılda yetkili sendika olma başarısını sürdürdü.
  NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yılda yetkili sendika olma başarısını sürdürdü.   Üye sayısını 390'dan 420'ye çıkaran Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, yetki sürecinde yeniden yetkili sendika olma başarısının kazanılmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, kendilerine destek olan tüm sendika üyelerine, şube yönetimine, ilçe temsilcilerine teşekkür etti.   Ağmanalmaz, "Allaha şükür bu yılda en yakın rakibimize fark atarak yetkiyi perçinledik. Bizi tercih eden üyelerimize teşekkür ederiz" ifadesinde bulundu.
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yılda yetkili sendika olma başarısını sürdürdü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yılda yetkili sendika olma başarısını sürdürdü.

 

Üye sayısını 390'dan 420'ye çıkaran Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, yetki sürecinde yeniden yetkili sendika olma başarısının kazanılmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, kendilerine destek olan tüm sendika üyelerine, şube yönetimine, ilçe temsilcilerine teşekkür etti.

 

Ağmanalmaz, "Allaha şükür bu yılda en yakın rakibimize fark atarak yetkiyi perçinledik. Bizi tercih eden üyelerimize teşekkür ederiz" ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.