Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baltacı'dan özel hastanelere teşekkür belgesi

NEVŞEHİR 26.03.2021 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Baltacı'dan özel hastanelere teşekkür belgesi

  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Baltacı beraberindeki heyetle Nevşehir'de faaliyet bulunan Özel Hastane ziyaretleri yaparak teşekkür belgesi verdi. COVID-19 salgınının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz etkilerinin devam ettiği şu günlerde mevcut istihdamı koruyan, halen 50 ve üzerinde istihdam sağlayıp aynı zamanda Kuruma borcu bulunmayan; Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut ve Versa Hastanesi İşletme Müdürü Osman Vergiveren'e teşekkür belgesi verildi.     İşletme Müdürleri Yakut ve Vergiveren her daim yanlarında htikleri SGK’dan bu dönem de almış oldukları bu belgenin kendilerini mutlu ettiklerini belirtilerek teşekkür ettiler.   

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Baltacı beraberindeki heyetle Nevşehir'de faaliyet bulunan Özel Hastane ziyaretleri yaparak teşekkür belgesi verdi. COVID-19 salgınının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz etkilerinin devam ettiği şu günlerde mevcut istihdamı koruyan, halen 50 ve üzerinde istihdam sağlayıp aynı zamanda Kuruma borcu bulunmayan; Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut ve Versa Hastanesi İşletme Müdürü Osman Vergiveren'e teşekkür belgesi verildi.  

 

İşletme Müdürleri Yakut ve Vergiveren her daim yanlarında htikleri SGK’dan bu dönem de almış oldukları bu belgenin kendilerini mutlu ettiklerini belirtilerek teşekkür ettiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.