MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Badmintonda Nevşehirli Öğrencilerimizden Büyük Başarı

SPOR 21.04.2016 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Badmintonda Nevşehirli Öğrencilerimizden Büyük Başarı

Gülşehir Alparslan Ortaokulu öğrencileri, Karaman'da gerçekleştirilen Badminton Türkiye grup elemelerinde gruptan çıktı
Gülşehir Alparslan Ortaokulu öğrencileri, Karaman'da gerçekleştirilen Badminton Türkiye grup elemelerinde gruptan çıktı Gülşehirli öğrenciler, gençlerin bedensel gelişimlerine yaz ve kış spor okullarıyla destek veren Ümit Pala ve Turgut Sönmez’in katkılarıyla, önemli bir başarıya imza attı.   İlçede eğitim veren Alparslan Orta Okulu öğrenciler, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Kayseri ilinde gerçekleştirilecek Badminton Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. "HEDEFİMİZ İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK" Hedeflerinin Nevşehir’i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Alparslan Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Sönmez, Öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti. Bu başarıda okulların ve velilerin de payı büyük. herkese teşekkür ederim diye konuşurken   Terlemez Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Pala ise Çok başarılı yarışmalar çıkardık. Hedefimiz ilimizi en iyi şekilde temsil etmek.  Karaman yolculuğumuzda öğrencilerimize maddi ve manevi katkı sağlayan Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim dedi.  
Gülşehir Alparslan Ortaokulu öğrencileri, Karaman'da gerçekleştirilen Badminton Türkiye grup elemelerinde gruptan çıktı

Gülşehir Alparslan Ortaokulu öğrencileri, Karaman'da gerçekleştirilen Badminton Türkiye grup elemelerinde gruptan çıktı


Gülşehirli öğrenciler, gençlerin bedensel gelişimlerine yaz ve kış spor okullarıyla destek veren Ümit Pala ve Turgut Sönmez’in katkılarıyla, önemli bir başarıya imza attı.

 


İlçede eğitim veren Alparslan Orta Okulu öğrenciler, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Kayseri ilinde gerçekleştirilecek Badminton Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.



"HEDEFİMİZ İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"


Hedeflerinin Nevşehir’i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Alparslan Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Sönmez, Öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti. Bu başarıda okulların ve velilerin de payı büyük. herkese teşekkür ederim diye konuşurken

 

Terlemez Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Pala ise Çok başarılı yarışmalar çıkardık. Hedefimiz ilimizi en iyi şekilde temsil etmek.  Karaman yolculuğumuzda öğrencilerimize maddi ve manevi katkı sağlayan Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.