MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları sürüyor

İLÇELER 24.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları sürüyor

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.   Yağmur yağdığı günlerde vatandaşların çilesine son vermek için hat döşeme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, sonbahar ve kış aylarında yağacak yağmurlar sonrasında sokaklarda birikecek yağmur sularının tahliyesi için 800,600,500,400 lük Koruge borular ile toplamda 2000 metre yağmursuyu hattı döşenecek, yağmur suyu tahliyesi kolay sağlanmış olacak.   Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için gece gündüz çalışıyor.   Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş; ilçede yağmur yağdığında vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları belirleyip, çözüm için çalıştıklarını ifade etti.   İbaş, "İhtiyaçları kısa sürede giderip vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için biz de üzerimize düşeni yaparak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara son vermek adına sahaya çıkıp, çalışma yapılması gereken noktaları belirliyor. Ekiplerimizin tespit ettiği yağmur suyu hattı yapım işi çalışmalarımızı kısa bir sürede tamamlayacağız. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu hattının döşeneceğini ve yağmur suyu birikintilerinden kaynaklı rahatsızlıkların ekipler tarafından yürütülen titiz çalışmalar neticesinde son bulacağını ayrıca yapılan çalışmalar sayesinde yağmur suyunun önceden yarattığı yol tahribatlarının da önüne geçilecek ve ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak" dedi.  
Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

 

Yağmur yağdığı günlerde vatandaşların çilesine son vermek için hat döşeme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, sonbahar ve kış aylarında yağacak yağmurlar sonrasında sokaklarda birikecek yağmur sularının tahliyesi için 800,600,500,400 lük Koruge borular ile toplamda 2000 metre yağmursuyu hattı döşenecek, yağmur suyu tahliyesi kolay sağlanmış olacak.

 

Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için gece gündüz çalışıyor.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş; ilçede yağmur yağdığında vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları belirleyip, çözüm için çalıştıklarını ifade etti.

 

İbaş, "İhtiyaçları kısa sürede giderip vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için biz de üzerimize düşeni yaparak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara son vermek adına sahaya çıkıp, çalışma yapılması gereken noktaları belirliyor. Ekiplerimizin tespit ettiği yağmur suyu hattı yapım işi çalışmalarımızı kısa bir sürede tamamlayacağız. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu hattının döşeneceğini ve yağmur suyu birikintilerinden kaynaklı rahatsızlıkların ekipler tarafından yürütülen titiz çalışmalar neticesinde son bulacağını ayrıca yapılan çalışmalar sayesinde yağmur suyunun önceden yarattığı yol tahribatlarının da önüne geçilecek ve ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.