MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta öğretmenlere hızlı okuma teknikleri eğitimi verildi

EĞİTİM 19.12.2019 - 23:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta öğretmenlere hızlı okuma teknikleri eğitimi verildi

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile Avanos’tan 30 öğretmene "Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri" eğitimi verildi.
  Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile Avanos’tan 30 öğretmene "Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri" eğitimi verildi. Göz kaslarının geliştirilmesine yönelik egzersizlerin yer aldığı eğitime Avanos ilçesinde görevli farklı okul ve branşlardan toplam 30 öğretmen katıldı. Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Gün tarafından, Fakülte toplantı salonunda,  18-20 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen eğitim programına katılan öğretmenler; eğitimin çok yararlı ve isabetli olduğunu, eğitimden memnun olduklarını, daha uzun vakitlerde devamını beklediklerini ifade ettiler.   Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özalp, "Öğretmenlerimizin kişisel gelişimlerine büyük miktarda katkısı olacak eğitimin, 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin gireceği LGS ve YKS sınavlarında da önemli olduğunu; öğretmenlerimizin çağın gereklerine uygun yöntem ve tekniklere yönelik eğitimlerine önem verdiklerini ve devam edeceğiz. Özellikle geçtiğimiz hafta Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda 100 öğretmenimize yönelik tamamlamış olduğumuz Koçluk Eğitimi ve Yetenek Yönetimi eğitimi önemli.  Öğrencilerimizin, kullandığı takdirde sınavlarında çok faydalı olabilecek hızlı okuma tekniklerinin eğitici eğitimi safhasını tamamladıklarını, bundan sonra öğrenilen yöntemlerin öğrencilere aktarılmasına yönelik çalışmaları planladıklarını, velilerin de bu konuyu yakından takip etmeleri gerekiyor” dedi.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile Avanos’tan 30 öğretmene "Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri" eğitimi verildi.

 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile Avanos’tan 30 öğretmene "Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri" eğitimi verildi. Göz kaslarının geliştirilmesine yönelik egzersizlerin yer aldığı eğitime Avanos ilçesinde görevli farklı okul ve branşlardan toplam 30 öğretmen katıldı. Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Gün tarafından, Fakülte toplantı salonunda,  18-20 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen eğitim programına katılan öğretmenler; eğitimin çok yararlı ve isabetli olduğunu, eğitimden memnun olduklarını, daha uzun vakitlerde devamını beklediklerini ifade ettiler.

 

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özalp, "Öğretmenlerimizin kişisel gelişimlerine büyük miktarda katkısı olacak eğitimin, 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin gireceği LGS ve YKS sınavlarında da önemli olduğunu; öğretmenlerimizin çağın gereklerine uygun yöntem ve tekniklere yönelik eğitimlerine önem verdiklerini ve devam edeceğiz. Özellikle geçtiğimiz hafta Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda 100 öğretmenimize yönelik tamamlamış olduğumuz Koçluk Eğitimi ve Yetenek Yönetimi eğitimi önemli.  Öğrencilerimizin, kullandığı takdirde sınavlarında çok faydalı olabilecek hızlı okuma tekniklerinin eğitici eğitimi safhasını tamamladıklarını, bundan sonra öğrenilen yöntemlerin öğrencilere aktarılmasına yönelik çalışmaları planladıklarını, velilerin de bu konuyu yakından takip etmeleri gerekiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.