MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta mesleki gelişime yönelik işbirliği yapılacak

İLÇELER 13.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta mesleki gelişime yönelik işbirliği yapılacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Mesleki Gelişime Yönelik" işbirliği protokolü imzalandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Mesleki Gelişime Yönelik" işbirliği protokolü imzalandı.    Avanos Meslek Yüksekokulu ile Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Mesleki Gelişime Yönelik işbirliği protokolü karşılıklı olarak imzalandı.     Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Aytepe Serinsu'nun makamında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ile Meslek Yüksekokul Bölüm Başkanları katıldı.     İmzalanan protokol kapsamında "2023 Eğitim Vizyonu" Avanos' ta Çok Programlı Anadolu Liseleri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim kalitesinin artırılması ve 2023 hedeflerine ulaşmak için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Meslek Yüksekokulu ile ortak çalışmalar yürütülecek.   
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Mesleki Gelişime Yönelik" işbirliği protokolü imzalandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Mesleki Gelişime Yönelik" işbirliği protokolü imzalandı. 

 

Avanos Meslek Yüksekokulu ile Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Mesleki Gelişime Yönelik işbirliği protokolü karşılıklı olarak imzalandı.  

 

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Aytepe Serinsu'nun makamında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ile Meslek Yüksekokul Bölüm Başkanları katıldı.  

 

İmzalanan protokol kapsamında "2023 Eğitim Vizyonu" Avanos' ta Çok Programlı Anadolu Liseleri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim kalitesinin artırılması ve 2023 hedeflerine ulaşmak için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Meslek Yüksekokulu ile ortak çalışmalar yürütülecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.