Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Suhan Otel Yabancı Evliliği Yapıyor

TURİZM 08.04.2016 - 15:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Suhan Otel Yabancı Evliliği Yapıyor

Kuşadası ve Avanos'ta toplam 3 oteli bulunan Suhan grubu, dünyanın önemli otel markası Marriott İnternational ile ismini birleştirdi.
Kuşadası ve Avanos'ta toplam 3 oteli bulunan Suhan grubu, dünyanın önemli otel markası Marriott İnternational ile ismini birleştirdi. Bu büyük güçbirliğinin ardından Kuşadası'ndaki 360 Suhan ve Suhan Seaport otelleri ile Avanos'taki Suhan Cappadocia oteli Marriott İnternational markası ile birleşerek hizmet verecek.   Sıkıntılı günlerin yaşandığı Türk turizminde ayakta kalabilmek için yabancı evliliği gerçekleştiriliyor.     Suhan grubu yönetim kurulu başkanı Can Ögütçü, Marriott dünyanın en büyük otel markalarının başında geliyor. Suhan ve Marriottarasındaki bu birleşme ile Türkiye'de daha da büyümeyi hedefliyoruz. Bundan sonra Suhan isimli otellerimizin başında Marriott markası da yer alacak. Bu büyük birleşme Türk turizmine hayırlı olsun dedi.   Suhan ve Marriott İnternational arasındaki marka birleşmesinin ardından Suhan gurubun Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli Marriott Suhan 360, 4 yıldızlı oteli Marriott Suhan Seaport ve Avanos'taki 5 yıldızlı oteli de Marriott Suhan Cappadocia ismiyle hizmet verecek.  
Kuşadası ve Avanos'ta toplam 3 oteli bulunan Suhan grubu, dünyanın önemli otel markası Marriott İnternational ile ismini birleştirdi.

Kuşadası ve Avanos'ta toplam 3 oteli bulunan Suhan grubu, dünyanın önemli otel markası Marriott İnternational ile ismini birleştirdi. Bu büyük güçbirliğinin ardından Kuşadası'ndaki 360 Suhan ve Suhan Seaport otelleri ile Avanos'taki Suhan Cappadocia oteli Marriott İnternational markası ile birleşerek hizmet verecek.
 
Sıkıntılı günlerin yaşandığı Türk turizminde ayakta kalabilmek için yabancı evliliği gerçekleştiriliyor.
 
 
Suhan grubu yönetim kurulu başkanı Can Ögütçü, Marriott dünyanın en büyük otel markalarının başında geliyor. Suhan ve Marriottarasındaki bu birleşme ile Türkiye'de daha da büyümeyi hedefliyoruz. Bundan sonra Suhan isimli otellerimizin başında Marriott markası da yer alacak. Bu büyük birleşme Türk turizmine hayırlı olsun dedi.
 
Suhan ve Marriott İnternational arasındaki marka birleşmesinin ardından Suhan gurubun Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli Marriott Suhan 360, 4 yıldızlı oteli Marriott Suhan Seaport ve Avanos'taki 5 yıldızlı oteli de Marriott Suhan Cappadocia ismiyle hizmet verecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.