Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'da Mangal Burgeri Denediniz Mi ?

ASAYİŞ 20.02.2017 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos'da Mangal Burgeri Denediniz Mi ?

Nevşehir Avanos İlçesinde ırmak manzaralı tarihi bir binada McDonald lezzetlerini hiç tattınızmı ?
Kapadokyada bir çok güzellik ve zevki yaşamak mümkün artık turizm merkezi haline gelen bölgemizde eskiden TV'lerde gördüğümüz bir çok ürün ve mağazaları Nevşehir ve ilçelerinde görebiliyoruz. Nevşehir Avanos İlçesinde ırmak manzaralı tarihi bir binada McDonald lezzetlerini hiç tattınızmı ?    İŞTE O LEZZETDEN TADANIN TARİFİ  Sevgili mangal severler herkese merhaba. Şüphesiz çoğumuz mangal severiz. Lakin bazıları mangalla aşk yaşar : ) Hele o mangalda pişerken elin yana yana alıp pişmiş mi bi bakayım diyip sıcak sıcak yemenin zevki bir başkadır. Ancak bu kış günlerinde gelin görün ki mangal yapamıyoruz .   Karın üstünde üşüye üşüye de zevkli oluyor ama her zaman bu keyfi sürme fırsatı bulamıyoruz. Ancakk Mc Donalds bize o imkanı sunmuş: Mangalburger Mc Donalds'ın yeni çıkardığı 12.95 lik ''Mangalburger menü'' efsaneeeeeee.   Mangalın yerini tutmasa da onun yerine ikame edebileceğimiz gerçekten güzel bir lezzet.Zaten hamburgere kimse hayır diyemez. Yediden yetmişe herkesin koşarak yediği lezzete bir de mangal lezzeti eklenince tadından yenmez oluyor sevgili okur. İçinde soğan,yeşillik,turşu ne ararsan var. Genelde soğan pek tercih edilmez ancak çok yakıştığını söyleyebilirim.. Zaten soğanın her hali ayrı bir güzel. Mangalburgerlede birleşince efsane olmuş.   Lezzeti gibi efsane de bir reklam filmiyle taçlandırmışlar bu lezzeti. Reklamda ki ağabey gerçekten duygularımıza tercüman olmuş    Nevşehir Avanos ilçesinde hizmet eden Mcdonald Avanos şubesi   Adres: Bayır Mah., Atatürk Cd. No:53, 50500 Avanos/Nevşehir Telefon: (0384) 511 21 21 Çalışma saatleri: 10:00–22:00      
Nevşehir Avanos İlçesinde ırmak manzaralı tarihi bir binada McDonald lezzetlerini hiç tattınızmı ?

Kapadokyada bir çok güzellik ve zevki yaşamak mümkün artık turizm merkezi haline gelen bölgemizde eskiden TV'lerde gördüğümüz bir çok ürün ve mağazaları Nevşehir ve ilçelerinde görebiliyoruz. Nevşehir Avanos İlçesinde ırmak manzaralı tarihi bir binada McDonald lezzetlerini hiç tattınızmı ? 

 

İŞTE O LEZZETDEN TADANIN TARİFİ 

Sevgili mangal severler herkese merhaba. Şüphesiz çoğumuz mangal severiz. Lakin bazıları mangalla aşk yaşar : ) Hele o mangalda pişerken elin yana yana alıp pişmiş mi bi bakayım diyip sıcak sıcak yemenin zevki bir başkadır. Ancak bu kış günlerinde gelin görün ki mangal yapamıyoruz .

 

Karın üstünde üşüye üşüye de zevkli oluyor ama her zaman bu keyfi sürme fırsatı bulamıyoruz. Ancakk Mc Donalds bize o imkanı sunmuş: Mangalburger

Mc Donalds'ın yeni çıkardığı 12.95 lik ''Mangalburger menü'' efsaneeeeeee.

 

Mangalın yerini tutmasa da onun yerine ikame edebileceğimiz gerçekten güzel bir lezzet.Zaten hamburgere kimse hayır diyemez. Yediden yetmişe herkesin koşarak yediği lezzete bir de mangal lezzeti eklenince tadından yenmez oluyor sevgili okur. İçinde soğan,yeşillik,turşu ne ararsan var. Genelde soğan pek tercih edilmez ancak çok yakıştığını söyleyebilirim.. Zaten soğanın her hali ayrı bir güzel. Mangalburgerlede birleşince efsane olmuş.

 

Lezzeti gibi efsane de bir reklam filmiyle taçlandırmışlar bu lezzeti. Reklamda ki ağabey gerçekten duygularımıza tercüman olmuş 

 

Nevşehir Avanos ilçesinde hizmet eden Mcdonald Avanos şubesi

 

Adres: Bayır Mah., Atatürk Cd. No:53, 50500 Avanos/Nevşehir

Telefon: (0384) 511 21 21

Çalışma saatleri: 10:00–22:00

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.