Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atlı ve yönetiminden Vali Becel'e ziyaret

GÜNCEL 22.07.2020 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atlı ve yönetiminden Vali Becel'e ziyaret

Nevşehir Kadın Derneği, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı ile Mücadele Dernekler Başkanı ve Yönetimi Vali Becel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kadın Derneği, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı ile Mücadele Dernekler Başkanı ve Yönetimi Vali Becel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneklerin Başkanı Makbule Atlı ve yönetimi Günay Işık Çiğdem Mert, Nevşehir üniversitesinden Rahşan Kolutek, Adalet Uymaz, Fatma Tatlı, Elmas Kamacı Vali İnci Sezeri Becel i ziyaret ettiler.   Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği ve Nevkad Derneklerin Başkanı Makbule Atlı yönetimi ile Vali İnci Sezel Becel’e yazmış olduğu projelerinden bahsetti ve halen yürüttükleri projeleri devam ettiğini, ayrıca Nevşehir merkezde bir çok lisede Bu Hayat Senin Hedef Sensin projesi eğitimlerini verdiklerini, projenin devamını Nevşehir’in ilçelerinde devam edileceğini, korona virüste ara verildiğini bundan sonra okullar açıldığında devam edecek şeklinde konuştu.   Becel’in Nevşehir’in ilk kadın valisi olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevkat ve Nevumut Başkanı ve yönetimi ile Vali Becel ile bir süre sohbet etti.
Nevşehir Kadın Derneği, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı ile Mücadele Dernekler Başkanı ve Yönetimi Vali Becel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kadın Derneği, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı ile Mücadele Dernekler Başkanı ve Yönetimi Vali Becel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneklerin Başkanı Makbule Atlı ve yönetimi Günay Işık Çiğdem Mert, Nevşehir üniversitesinden Rahşan Kolutek, Adalet Uymaz, Fatma Tatlı, Elmas Kamacı Vali İnci Sezeri Becel i ziyaret ettiler.

 

Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği ve Nevkad Derneklerin Başkanı Makbule Atlı yönetimi ile Vali İnci Sezel Becel’e yazmış olduğu projelerinden bahsetti ve halen yürüttükleri projeleri devam ettiğini, ayrıca Nevşehir merkezde bir çok lisede Bu Hayat Senin Hedef Sensin projesi eğitimlerini verdiklerini, projenin devamını Nevşehir’in ilçelerinde devam edileceğini, korona virüste ara verildiğini bundan sonra okullar açıldığında devam edecek şeklinde konuştu.

 

Becel’in Nevşehir’in ilk kadın valisi olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevkat ve Nevumut Başkanı ve yönetimi ile Vali Becel ile bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.