MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atletizmciler azimle, hırsla çalışıyorlar

SPOR 09.12.2020 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atletizmciler azimle, hırsla çalışıyorlar

  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de yağmurlu ve soğuk havaya rağmen atletizmciler azimle ve hırsla çalışıyor.     Antrenörleri Resul Köstekçi, Hakan Köstekçi ve İsa Güneş'in nezaretinde önümüzdeki aylarda yapılması planlanan müsabakalara hazırlıklarını sürdüren atletler hem kros hem de kısa mesafeli koşularda Nevşehir'e yepyeni başarılar kazandırmanın hesaplarını yapıyor.     Yağmurlu havaya rağmen 3 Nolu çim saha içerisinde bulunan tartan pistte çalışmalarını sürdüren atletlerin Korona virüs nedeniyle iptal edilen birçok müsabakaya katılamadıklarını belirten Atletizm antrenörü Resul Köstekçi, olumsuz koşullara rağmen gerek kros müsabakalarında yarışacak sporcuların, gerekse kısa mesafeli koşulara katılacak sporcuların büyük bir azim ve hırsla hazırlıklarını yapmaya devam ettiklerini söyledi.    

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de yağmurlu ve soğuk havaya rağmen atletizmciler azimle ve hırsla çalışıyor.  

 

Antrenörleri Resul Köstekçi, Hakan Köstekçi ve İsa Güneş'in nezaretinde önümüzdeki aylarda yapılması planlanan müsabakalara hazırlıklarını sürdüren atletler hem kros hem de kısa mesafeli koşularda Nevşehir'e yepyeni başarılar kazandırmanın hesaplarını yapıyor.  

 

Yağmurlu havaya rağmen 3 Nolu çim saha içerisinde bulunan tartan pistte çalışmalarını sürdüren atletlerin Korona virüs nedeniyle iptal edilen birçok müsabakaya katılamadıklarını belirten Atletizm antrenörü Resul Köstekçi, olumsuz koşullara rağmen gerek kros müsabakalarında yarışacak sporcuların, gerekse kısa mesafeli koşulara katılacak sporcuların büyük bir azim ve hırsla hazırlıklarını yapmaya devam ettiklerini söyledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.