Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atabay'dan Babacan'a geçmiş olsun temennisi

SİYASET 26.08.2020 - 11:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atabay'dan Babacan'a geçmiş olsun temennisi

Deva Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay, Genel Başkan Ali Babacan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Deva Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay, Genel Başkan Ali Babacan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.     Atabay, "Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın COVID-19 test sonucunun pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Allah Genel Başkanımıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin" paylaşımında bulundu.    
Deva Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay, Genel Başkan Ali Babacan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Deva Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay, Genel Başkan Ali Babacan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.  

 

Atabay, "Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın COVID-19 test sonucunun pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Allah Genel Başkanımıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin" paylaşımında bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.