Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu Altınyıldızlılarla Buluştu

EĞİTİM 19.01.2017 - 22:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu Altınyıldızlılarla Buluştu

8. geleneksel kitap şenliğin üçüncü gününde Yazar Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu öğrencilerle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.
8. geleneksel kitap şenliğin üçüncü gününde Yazar Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu öğrencilerle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.   Yazarları okul müdürü Mehmet Eravcı ve bir grup öğrenci ile öğretmenler tarafından karşılandı. Öğrenciler tarafında karşılama esnasında yazara çiçek sunduktan sonra okul müdürü Mehmet Eravcı tarafından yazara okul gezdirildi.   Daha Sonra öğrencilerle buluşan Yazarlardan Asuman Portakal, öğrencilere kitaplarına nasıl illastüre ettiğini hayal gücünün önemini ve kitap okumanın faydaları üzerinde söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra sınıfları gezen Asuman Portakal öğrenciler ile birlikte uçak yaptıktan sonra okul bahçesinde uçakları günün anısına uçurdular.   4.günün 2. yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu öğrencilerle yaptığı keyifli söyleşide ise keşfetmenin ne kadar faydalı olduğunu öğrencilere anlattı. Daha sonra Sınıf etkinliklerine ve imza gününe geçen yazar biryandan kitapları imzalarken diğer yandan öğrencilerle keyifli sohbetler etti.   4.Günün son yazarı ise Sevda Kuşun Kanadında dizisinin akil saatçisi,ünlü yazar Bahadır Yenişehirlioğlu idi. Öğrencilere Türkiye tarihi hakkında eğitici bilgiler aktaran yazar vatan ve millet sevgisi hakkında ve 15 Temmuz darbe süreci hakkında öğrencilere çok önemli yönlendirmelerde bulundu.   Yazarlar söyleşilerinin ardından öğretmenler günün anısına hediye takdimleri yaptı ve okula gelerek onurlandırdıkları için teşekkür ettiler   Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen,öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .Kitapları seviniz, onlar yaşamınızı daha çekici bir hale sokacak, size dostça hizmet ederek düşüncelerin, duyguların ve olguların dolaşık ve gürültülü karmaşasında, yolunuzu bulmanıza yardım edecek, kendinize ve başkalarına saygı duymayı öğretecek, yüreği ve aklı dünya ve insanlık sevgisiyle dolduracaktır. denildi.  
8. geleneksel kitap şenliğin üçüncü gününde Yazar Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu öğrencilerle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

8. geleneksel kitap şenliğin üçüncü gününde Yazar Asuman Portakal, Ayşe Gül Kara Zorlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu öğrencilerle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

 

Yazarları okul müdürü Mehmet Eravcı ve bir grup öğrenci ile öğretmenler tarafından karşılandı. Öğrenciler tarafında karşılama esnasında yazara çiçek sunduktan sonra okul müdürü Mehmet Eravcı tarafından yazara okul gezdirildi.

 

Daha Sonra öğrencilerle buluşan Yazarlardan Asuman Portakal, öğrencilere kitaplarına nasıl illastüre ettiğini hayal gücünün önemini ve kitap okumanın faydaları üzerinde söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra sınıfları gezen Asuman Portakal öğrenciler ile birlikte uçak yaptıktan sonra okul bahçesinde uçakları günün anısına uçurdular.

 

4.günün 2. yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu öğrencilerle yaptığı keyifli söyleşide ise keşfetmenin ne kadar faydalı olduğunu öğrencilere anlattı. Daha sonra Sınıf etkinliklerine ve imza gününe geçen yazar biryandan kitapları imzalarken diğer yandan öğrencilerle keyifli sohbetler etti.

 

4.Günün son yazarı ise Sevda Kuşun Kanadında dizisinin akil saatçisi,ünlü yazar Bahadır Yenişehirlioğlu idi. Öğrencilere Türkiye tarihi hakkında eğitici bilgiler aktaran yazar vatan ve millet sevgisi hakkında ve 15 Temmuz darbe süreci hakkında öğrencilere çok önemli yönlendirmelerde bulundu.

 

Yazarlar söyleşilerinin ardından öğretmenler günün anısına hediye takdimleri yaptı ve okula gelerek onurlandırdıkları için teşekkür ettiler

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen,öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .Kitapları seviniz, onlar yaşamınızı daha çekici bir hale sokacak, size dostça hizmet ederek düşüncelerin, duyguların ve olguların dolaşık ve gürültülü karmaşasında, yolunuzu bulmanıza yardım edecek, kendinize ve başkalarına saygı duymayı öğretecek, yüreği ve aklı dünya ve insanlık sevgisiyle dolduracaktır. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.