Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arısoy, ‘Gülşehir’in Güzelliğine Güzellik Katmaya Devam Edeceğiz’

BELEDİYELER 17.04.2018 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arısoy, ‘Gülşehir’in Güzelliğine Güzellik Katmaya Devam Edeceğiz’

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir genelinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak, caddelerde belediyemiz fen işleri ve parka bahçe ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
  Gülşehir Belediyesi’nin kaldırım, yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, ilçe genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve Gülşehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Arısoy, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için personeller ile birlikte mesai yapıyor.  Başkan Arısoy, “Belediye olarak Gülşehir’in her noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, ilçemizde alt yapı sonrası oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Gülşehir’in gelişip modern bir yapıya kavuşması için çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Gülşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz.   Vatandaşlarımız bizlere inanıp güvendiler, zor bir işe soyunduk. Şükürler olsun ki, alt yapı çalışmalarımızı bitirip, üst yapı çalışmalarına başladık ve hızlı şekilde üst yapılarımızı da tamamlıyoruz. Gülşehir’imiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Gülşehir’in güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Gülşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir genelinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak, caddelerde belediyemiz fen işleri ve parka bahçe ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 


Gülşehir Belediyesi’nin kaldırım, yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, ilçe genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve Gülşehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Arısoy, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için personeller ile birlikte mesai yapıyor. 



Başkan Arısoy, “Belediye olarak Gülşehir’in her noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, ilçemizde alt yapı sonrası oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir.
Gülşehir’in gelişip modern bir yapıya kavuşması için çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Gülşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz.

 

Vatandaşlarımız bizlere inanıp güvendiler, zor bir işe soyunduk. Şükürler olsun ki, alt yapı çalışmalarımızı bitirip, üst yapı çalışmalarına başladık ve hızlı şekilde üst yapılarımızı da tamamlıyoruz. Gülşehir’imiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Gülşehir’in güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Gülşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.