MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arısoy, Gülşehir’i Şantiyeye çevirdik

BELEDİYELER 24.07.2016 - 12:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arısoy, Gülşehir’i Şantiyeye çevirdik

Gülşehir Belediyesi çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.
Gülşehir Belediyesi çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.   Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un müjdeli haberi vermesinden sonra TOKİ su hattı bitirilmişti su hattı çekiminden sonra bağlantı yolları ve kaldırımların tadilatlarında tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır.       Belediye tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, ekipler vatandaşların en iyi hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen hizmeti vermeye devam ediyor.     Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Gülşehir'in kent estetiği bakımından daha da güzelleşmesi için Gülşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Ekibi çevre yolu kenarında yapımı devam eden yeşil alan, yürüyüş yolu ve kaldırım çalışmaları ile birlikte çiçek dikimi, ot yolma, sulama ve havuz temizliğini sürdürüyor.        
Gülşehir Belediyesi çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.

Gülşehir Belediyesi çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un müjdeli haberi vermesinden sonra TOKİ su hattı bitirilmişti su hattı çekiminden sonra bağlantı yolları ve kaldırımların tadilatlarında tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır.

 

 

 

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, ekipler vatandaşların en iyi hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen hizmeti vermeye devam ediyor.

 

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Gülşehir'in kent estetiği bakımından daha da güzelleşmesi için Gülşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Ekibi çevre yolu kenarında yapımı devam eden yeşil alan, yürüyüş yolu ve kaldırım çalışmaları ile birlikte çiçek dikimi, ot yolma, sulama ve havuz temizliğini sürdürüyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.