MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, 'Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız'

SİYASET 21.02.2019 - 09:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, 'Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda başkanlarından tam destek aldı.
  Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda başkanlarından tam destek aldı.   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde destek istedi.   Beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile fikir alışverişi yaptı.    Başkan adayı Arı burada yaptığı konuşmasında; Esnafın bu ülkenin gelişmesinde mihenk taşı olduğuna inandığını belirterek; "Ben Esnafın sıkıntılarını da bilirim, ülke için değerini de" diyerek Nevşehir esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi.   Esnafın ekonominin demirbaşı, en önemli dinamiği olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Rasim Arı, “Sizlerin varlığı bizler için çok önemli. Çünkü Nevşehirimizi, ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi esnaf ve sanatkârlardır. Esnaf Dostu bir Belediyecelik anlayışı ile Nevşehir esnafımızın her zaman yanında olacağımızın da bilinmesini istiyorum." dedi.   Daha güçlü ve güzel projelerle yeni dönemde Odalarla bir arada olacaklarını ifade eden ve Oda Başkalarına projelerini de anlatan Başkan Adayı Rasim Arı, büyük ilgi gördü.   "Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız"   2019 yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine aday gösterilen Rasim Arı'yı desteklediklerini ifade eden oda başkanları, "Çevremizden hangi partili olursa olsun sizin destekçiniz. Projeleriniz takdire şayan, sizi destekliyor ve başarılar diliyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.    AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ziyarete ilişkin açıklamasında; "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'mizde Oda başkanlarımız, İl başkanımız Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez ilçe Başkanımız Edip Avşar ve Meclis üyesi adaylarımızla bir araya geldik. Bizlere inanan, güvenen ve tam destek veren tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda başkanlarından tam destek aldı.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda başkanlarından tam destek aldı.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde destek istedi.

 

Beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile fikir alışverişi yaptı. 

 

Başkan adayı Arı burada yaptığı konuşmasında; Esnafın bu ülkenin gelişmesinde mihenk taşı olduğuna inandığını belirterek; "Ben Esnafın sıkıntılarını da bilirim, ülke için değerini de" diyerek Nevşehir esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi.

 

Esnafın ekonominin demirbaşı, en önemli dinamiği olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Rasim Arı, “Sizlerin varlığı bizler için çok önemli. Çünkü Nevşehirimizi, ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi esnaf ve sanatkârlardır. Esnaf Dostu bir Belediyecelik anlayışı ile Nevşehir esnafımızın her zaman yanında olacağımızın da bilinmesini istiyorum." dedi.

 

Daha güçlü ve güzel projelerle yeni dönemde Odalarla bir arada olacaklarını ifade eden ve Oda Başkalarına projelerini de anlatan Başkan Adayı Rasim Arı, büyük ilgi gördü.

 

"Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız"

 

2019 yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine aday gösterilen Rasim Arı'yı desteklediklerini ifade eden oda başkanları, "Çevremizden hangi partili olursa olsun sizin destekçiniz. Projeleriniz takdire şayan, sizi destekliyor ve başarılar diliyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu. 

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ziyarete ilişkin açıklamasında; "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'mizde Oda başkanlarımız, İl başkanımız Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez ilçe Başkanımız Edip Avşar ve Meclis üyesi adaylarımızla bir araya geldik. Bizlere inanan, güvenen ve tam destek veren tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.