Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı'nın projelerine kim sahip çıkacak?

NEVŞEHİR 08.02.2021 - 10:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı'nın projelerine kim sahip çıkacak?

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın aday gösterildiği günden itibaren yaklaşık 2.5 yıldır kamuoyuna sunduğu bir çok projesi de vardı. Peki bu projeler hayata geçirilecek mi, bu projelere sahip çıkılacak mı?.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın aday gösterildiği günden itibaren yaklaşık 2.5 yıldır kamuoyuna sunduğu bir çok projesi de vardı. Peki bu projeler hayata geçirilecek mi, bu projelere sahip çıkılacak mı?   Önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla göreve atanan, ardından formaliteden ileri gitmeyen bir şekilde belediye meclisi üyelerinin 31 oyu ile Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Savran ve ekibinin bu yeni dönemde bir kısmı başlatılan eski başkanın projelerine sahip çıkıp çıkmayacağız da merak konusu.     Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın 21 aylık görev süresi içerisinde örneğin yeni belediye binası Kapadokya Alan Başkanlığına verilmiş bunun karşılığında Meryem Ana Kilisesi, Gevur Hamamı, Çanlı kilisenin restorasyonunun yapılması da kararlaştırılmıştı.     Eski Başkan Arı'nın şehir trafiğini rahatlatmak üzere yaptığı çalışmaların yanında, özellikle Nevşehir'in yıllardır dört gözle beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılıp bir an önce bitirilmesi de hedefleniyordu.     Öte yandan fotoğraf karesinde de görüleceği üzere Başkan Arı'nın önemli projelerinden biri de Nevşehir Belediyesi bünyesinde kurulan buklet fabrikasının yakın bir zamanda yurt dışına ürün ihraç eder bir duruma geleceğini belirttiği proje idi. Onlarca kişiye iş istihdamı oluşturacağı belirtilen bu projenin akıbeti de şimdilik belirsizliğini koruyor.     Başkan Arı'nın kimilerine göre fantastik gelse de Kayaşehir üzerinden bir teleferik geçirme hayali de Nevşehir halkının sıkça dillendirdiği, konuştuğu projeler arasındaydı.  
Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın aday gösterildiği günden itibaren yaklaşık 2.5 yıldır kamuoyuna sunduğu bir çok projesi de vardı. Peki bu projeler hayata geçirilecek mi, bu projelere sahip çıkılacak mı?.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın aday gösterildiği günden itibaren yaklaşık 2.5 yıldır kamuoyuna sunduğu bir çok projesi de vardı. Peki bu projeler hayata geçirilecek mi, bu projelere sahip çıkılacak mı?

 

Önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla göreve atanan, ardından formaliteden ileri gitmeyen bir şekilde belediye meclisi üyelerinin 31 oyu ile Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Savran ve ekibinin bu yeni dönemde bir kısmı başlatılan eski başkanın projelerine sahip çıkıp çıkmayacağız da merak konusu.  

 

Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'nın 21 aylık görev süresi içerisinde örneğin yeni belediye binası Kapadokya Alan Başkanlığına verilmiş bunun karşılığında Meryem Ana Kilisesi, Gevur Hamamı, Çanlı kilisenin restorasyonunun yapılması da kararlaştırılmıştı.  

 

Eski Başkan Arı'nın şehir trafiğini rahatlatmak üzere yaptığı çalışmaların yanında, özellikle Nevşehir'in yıllardır dört gözle beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılıp bir an önce bitirilmesi de hedefleniyordu.  

 

Öte yandan fotoğraf karesinde de görüleceği üzere Başkan Arı'nın önemli projelerinden biri de Nevşehir Belediyesi bünyesinde kurulan buklet fabrikasının yakın bir zamanda yurt dışına ürün ihraç eder bir duruma geleceğini belirttiği proje idi. Onlarca kişiye iş istihdamı oluşturacağı belirtilen bu projenin akıbeti de şimdilik belirsizliğini koruyor.  

 

Başkan Arı'nın kimilerine göre fantastik gelse de Kayaşehir üzerinden bir teleferik geçirme hayali de Nevşehir halkının sıkça dillendirdiği, konuştuğu projeler arasındaydı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.